Vähärasvaisemmat vaihtoehdot kiinnostavat nyt kuluttajia sipsihyllyillä.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin viime marraskuussa snacks-tuotteistaan tunnetun Taffelin uudesta innovaatiosta. Taffelilta kerrottiin tuolloin, että tehtaalla on kehitelty ennennäkemättömät linssisipsit, joiden paistamiseen ei ole käytetty lainkaan rasvaa.
Videolla: 1980-luvun hittijätski tekee paluun – katso kaikki kevään ja kesän jäätelöuutuudet! Artikkeli jatkuu videon alla.
2:07Kurkkaa videolta kevään ja kesän jäätelöuutuudet.
Uudet sipsit paahdetaan ilman rasvaa
Nyt samaan vähärasvaisten sipsien kategoriaan on tulossa myös perunasipsit, tiedottaa Taffel. Yhtiön mukaan näidenkin sipsien valmistusmenetelmä on erikoislaatuinen, sillä öljyä käytetään vain sipsien maustamiseen. Perunasipsit paahdetaan linssisipsien tapaan kuumalla suolapedillä.

