Suomalaisten suosikkiherkkuihin uusi maku – tällaisia sipsejä et ole ennen maistanut!

Tämän vuoden lopulla suomalaisia sipsinystäviä hemmotellaan, kun Kartanon perunalastutuotesarja saa uuden jäsenen; mielenkiintoisen inkiväärin.

Katso videolta, kuinka sipsit pysyvät pussissa tuoreena pidempään. 

Inkivääristä tulee ensimmäisenä mieleen flunssajuoma, mutta Taffel todistaa, että kyseinen raaka-aine sopii erinomaisesti myös sipsien mausteeksi. Vuonna 1995 markkinoille tulleita Taffelin Kartanon perunalastuja saa marraskuusta lähtien myös inkiväärin makuisena. 

Uutuus liittyy jo tuttujen Original, Valkosipuli & Kvuonnermaviili, Merisuola & Balsamico ja Tilli & Kermaviili -makujen rinnalle.

Uutuusmaun lisäksi sipsit ovat uudistuneet myös pakkaukseltaan. Kartanon perunalastujen pakkaus on säilynyt lähes ennallaan vuodesta 1995 lähtien, ja nyt ilmettä on haluttu uudistaa niin, että klassikko tuntuu edelleen kuluttajille tutulta. 

– Kuvamaailman maatilalla on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Itse tuote kuitenkin on sama laadukas ja kotimainen Kartanon perunalastu, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Tarkkasilmäinen kuluttaja huomaa mahdollisesti myös uuden logon pakkauksen kyljessä. Uusi biokaasulogo kertoo siitä, että Kartanon perunalastut valmistetaan tehtaan oman biokaasulaitoksessa tuotetulla energialla.

Kaksi miljoonaa sipsipussia vuodessa

Pakkausuudistuksen yhteydessä valmistaja on myös saanut kyselyitä mahdollisista reseptimuutoksista. Valmistaja kuitenkin vakuuttaa, että sipseissä ei ole muuttunut kuin pakkaus.

– Voimme vakuuttaa, että Kartanon tuotteidemme reseptiä ei ole muutettu muuten kuin parantamalla Kartanon Valkosipuli & Kermaviili -lastujen makua ripauksella villivalkosipulia. Kartanon perunalastuja myydään vuodessa kaksi miljoonaa pussia, joten tätä klassikkotuotetta ei lähdetä noin vain muuttamaan, Väkelä jatkaa.

Kartanon perunalastut valmistetaan edelleen kotimaisesta perunasta, jotka on poimittu suomalaisen saariston viljavasta mullasta. Tästä johtuen myös perunasato vaikuttaa lastujen tuotantoon ja mahdollisesti myös makuelämykseen.

Tämän vuoden aurinkoinen ja vähäsateinen kesä on vaikuttanut siihen, että perunasato on pienempikokoista ja näin ollen lastutkin voivat olla pienempiä.

Lähde: Orkla

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja