Taffel tuo myyntiin ennennäkemättömät sipsit – vain tilkka rasvaa: "Takana on valtava määrä tuotekehitystyötä"

Kartanon Paahdetut Linssilastut
Taffelin sipsiuutuus on valmistettu ennennäkemättömällä tavalla. Taffel

Taffel tiedottaa tuovansa myyntiin ainutlaatuiset uutuussipsit, joita markkinoilla ei ole aiemmin nähty. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin tänä vuonna suomalaisten sipsisuosikeista ja vallitsevista trendeistä kauppojen snacks-hyllyillä. Jokaisella sipsifanilla on omat suosikkinsa, mutta tietyt tuotteet nousevat vuosittain myydyimpien snacksien joukkoon. Kauppaketjut ja sipsivalmistajat paljastivat keväällä MTV:lle suurimmat hittituotteensa.

Linssisipseillä huikea myynninkasvu – nyt Taffel tuo myyntiin ennennäkemättömän uutuuden

Estrellalla suosituimpien sipsien joukkoon lukeutuvat Herkku, Manhattan, Ranch sekä Merisuola. Estrellan toimitusjohtaja Christel Lundström kertoi MTV:lle, että myös erilaiset linssipohjaiset snacksit ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan huimasti. Linssisipsien suosio on havaittu myös muilla valmistajilla sekä kauppaketjuissa.

Nyt Taffel tuokin linssisipsien kategoriaan ennennäkemättömän uutuuden: linssilastun, jonka paistamiseen ei ole käytetty lainkaan rasvaa. Kartanon Paahdetut Linssilastut -sipsit paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä.  –  Erityisesti linssisipsit ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina. Vielä vuonna 2017 ei juurikaan myyty linssisipsejä, mutta nykyään niitä myydään parhaimmillaan satoja tuhansia pakkauksia kuukaudessa, kertoi myyntipäällikkö Nina Paavilainen SOK Marketkaupan ketjuohjauksesta.

"Takana on valtava määrä tuotekehitystyötä"

Uusien linssilastujen makuna on kautta aikain suosituin Taffel-maku, kermaviili ja sipuli. Uutuussipsit ovat vegaanisia.

– Linssisipsit ovat olleet viime vuosina huimassa nosteessa, ja halusimme tuoda tähän kategoriaan jotain aivan uutta. Ilman rasvaa paahdettu Kartanon linssilastu on todella innovatiivinen tuote Suomen markkinoilla, ja sen takana on valtava määrä tuotekehitystyötä, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffelin mukaan valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen ja öljyä käytetään vain sipsien maustamiseen. Linssilastut sisältävät yli 60 prosenttia vähemmän rasvaa Kartanon perunalastuihin verrattuna ja 30 prosenttia vähemmän rasvaa tavallisiin linssisipseihin verrattuna.

– Terveellisemmät snacksit ja etenkin vähärasvaisuus kiinnostavat kuluttajia tällä hetkellä kovasti, ja Kartanon vastaa tähän trendiin.

Myös Estrellalla on valikoimissaan vähärasvaisempi linssisipsi. Esimerkiksi kermaviilin ja sipulin makuinen Estrellan linssisipsi sisältää 17 grammaa rasvaa per 100 grammaa tuotetta. Taffelin uutuustuotteessa rasvaa on 11 grammaa per 100 grammaa tuotetta.

Videolla: Näin kätevästi saat suljettua sipsipussin!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja