Suomalaisten unelma: Tämä herätyskello valmistaa kahvia, eikä edes pirise!

Kahvinkeitin
Renouf Design

Herätyskellon piinaava pirinä on monelle suomalaiselle tuttuakin tutumpi aamurutiini. Mutta entä jos voisitkin joka aamu herätä tuoreeseen kahvikupilliseen?

Englantilainen suunnittelija Joshua Renouf on kehitellyt laitteen, joka on varmasti ainakin monen suomalaisen aamu-unisen kahvinystävän mieleen. Renouf halusi luoda laitteen, joka samaan aikaan toimisi sekä inhimillisenä herätyskellona että poistaisi kiireen aamukahvin keittämisestä.

Niinpä Renouf kehitteli herätyskellon, joka alkaa keittää kahvia heti herätyshetkellä. Edellisenä iltana sinun täytyy siis vain asettaa herätyskellon ajastin ja laittaa keittimeen tarvittavat ainekset: puruja ja mahdollisesti myös maitoa ja sokeria.

Mikä parasta, Renoufin herätyskello ei edes pirise, vaan heräät kahvinkeittimen ääneen. Tämä saattaa toki olla ongelma, jos satut olemaan niitä tyyppejä, jotka eivät havahdu unestaan edes maanjäristykseen.

Renoufin mukaan hänen kehittelemänsä herätyskello voi auttaa myös nukahtamisvaikeuksiin. Kun muodostat kahvin valmistelusta jokailtaisen rutiinin, se viestii kehollesi, että on aika mennä nukkumaan

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja