Mainos

Ruotsalaisleipomo kohun keskellä! Kondiittori purki turhautumistaan somessa: "Teen leivonnaiseni kuten haluan"

Ruotsalainen suosikkikahvila on joutunut somemyrskyn kohteeksi kondiittorin julkaiseman kärkkään mielipidekirjoituksen vuoksi. 

Videolla näytetään, kuinka leipätaikina käyttäytyy ammattileipurin käsissä.

Mr Cake on yksi Tukholman tämän hetken kuumimpia kondiittoreita ja kahvittelupaikkoja. Suositun paikan takana häärii kuuluisa kondiittori Roy Fares, joka houkuttelee asiakkaita pitkänkin matkan takaa.

Nyt miehen suosio on saattanut kokea pienoisen kolauksen. Tämä johtuu pääasiassa Facebook-kirjoituksesta, jossa mies ottaa kovin sanoin kantaa vegaaniseen ruokavalioon.

Miehen kirjoituksen mukaan koko maailma ei voi sopeutua, jos joukossa on yksi vegaani.

– Teen leivonnaiseni kuten haluan. Käytän voita, kermaa, kananmunia, meijerituotteita ja runsain mitoin rakkautta ja intohimoa niiden valmistamiseen. Siihen minä uskon ja sitä haluan tarjota asiakkailleni, Fares kirjoittaa saamansa palautteen innoittamana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vegaani on selvästi ruokavalio, josta ravintoloitsijat ja kahvilanpitäjät eivät ole mielissään. Aikaisemmin muun muassa Gordon Ramsay on kritisoinut kovin sanoin vegaaneja

Verrattavissa lihan tilaamiseen vegaaniravintolasta

Mies kertoo kuulevansa jatkuvasti valitusta suppeasta vegaanisten tuotteiden valikoimasta, vaikka tarjolla on runsain mitoin muita tuotteita, joista hän on äärimmäisen ylpeä. 

– Jos menisin vegaaniseen ravintolaan ja pyytäisin lihaa tai muuta eläintä, uskotko, että saisin pyytämäni? mies kyselee.

Miehen mukaan hänen kahvilansa valikoimissa on vegaaninen vaihtoehto, mutta lisää ei ole tulossa, sillä kaikkien ei tarvitse sopeutua siihen, jos joukossa on yksi vegaani.

Miehen päivitys on kerännyt runsaasti kommentteja niin puolesta kuin vastaan. Osa ihmistä ymmärtää kritiikin täysin, mutta osan mielestä Foresin pitäisi mukautua kysyntään, sillä vegaanisten tuotteiden kysyntä on kasvussa. Nähtäväksi jää, joutuuko mies vielä taipumaan periaatteestaan.

Lähde: Expressen

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja