Mainos

Uutuuscroissantin erikoinen ainesosa kuohuttaa: "Aktivoitua hiiltä. Tarkoittavatko he palanutta?"

Hiiltä sisältävä uutuusleivos on herättänyt runsaasti kummastusta niin asiakkaiden kuin asiantuntijoidenkin keskuudessa. 

Onko videon makuyhdistelmä sinulle tuttu?

Vegaanibuumi käy paraikaa kuumimmillaan, ja lukuisat kahvilat ja ravintolat ovat ottaneet valikoimiinsa myös vegaaneille soveltuvia ruokia. Yksi valikoimaansa laajentanut yritys on lontoolainen Coco di Mama, jonka valikoimiin kuuluu nykyisin tuote, joka on saanut melko ristiriitaisen vastaanoton.

Kahvilan uutuus, musta croissant, on täysin kasviperäinen tuote, joka on voin sijaan valmistettu kasvipohjaisesta margariinista. Perusraaka-aineiden lisäksi musta leivos sisältää sitruunaa ja hiiltä.

Somessa uutuutta epäillään jopa vitsiksi

Croissantin sisältämä aktivoitu hiili auttaa yrityksen mukaan poistamaan kehostasi myrkkyjä, kuten alkoholia. Tämä saattaa siis olla erinomainen vaihtoehto krapulapizzalle.

– Maistuu paremmalta kuin näyttää, mainoskyltissä todetaan.

Vaikka vegaanisia tuotteita ei ainakaan vielä ole tarjolla aivan mielin määrin, kaikki eivät ole sulattaneet tämän yrityksen tuotetta. Moni somekäyttäjä onkin esittänyt pohdintansa siitä, onko kyseessä kenties vitsi.

– Aktivoitua hiiltä. Tarkoittavatko he palanutta? eräs Twitter-käyttäjä ihmettelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Somekäyttäjien lisäksi myöskään asiantuntijat eivät ole vakuuttuneita hiilen hyödyllisyydestä leivonnassa.

Metro-sivuston haastatteleman ravitsemusterapeutti Michelle McGuinnessin mukaan aktivoidulla hiilellä on merkittävä rooli huumeiden yliannostuksen ja myrkytysten hoidoissa, mutta sillä on myös kääntöpuolensa.

Asiantuntijan mukaan hiili saattaa myrkkyjen lisäksi poistaa hyödyllisiä ravintoaineita, mikä ei ole terveyden ja hyvinvoinnin kannalta lainkaan hyvä juttu. 

Lähde: Metro

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja