Menikö julkkiskokki tällä kertaa liian pitkälle? Gordon Ramsayn twiitti aiheutti somekohun

ramsay vegaani
Suorapuheisuudestaan tunnettu Gordon Ramsay ei säästele sanojaan myöskään Twitterissä. Shutterstock, Twitter

Suorapuheisuudestaan tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay on aiheuttanut ympärilleen melkoisen somekohun vegaaneihin kohdistuvalla twiitillään. 

Kohu sai alkunsa erään Twitter-käyttäjän lähetettyä julkkiskokki Gordon Ramsaylle kuvan kulinaarisesta luomuksestaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ramsaylle kuvan vegaanisesta lasagnesta lähettänyt käyttäjä toivoi kokilta kommenttia luomastaan ateriasta, ja sen hän totisesti saikin. 

Vaikka mies on tunnettu ankarasta kritiikistä ja rehellisistä kommenteistaan, osa ihmisistä on sitä mieltä, että tällä kertaa julkkiskokki meni liian pitkälle.

Vegaanit ovat olleet Ramsayn kohteena ennenkin

Jakamassaan twiitissa Ramsay on muuttanut maailman suurimman eläinten oikeuksia puolustavan järjetön lyhenteen uuteen muotoon.

Ramsay kertoo twiitissä olevansa PETA:n jäsen. "People eating tasty animals”, eli vapaasti suomennettuna ihminen, joka syö maukkaita eläimiä.

Jos kuva ei näy, voit katso sen täältä.

Ramsayn twiitti on kerännyt lähes 150 000 tykkääjää ja yli 45 000 kommenttia puolesta ja vastaan. Joidenkin kommentoijien mukaan Ramsay meni tällä kertaa liian pitkälle, osa on taas ilmaissut olevansa julkkiskokin kanssa täysin samoilla linjoilla vegaanien suhteen.

– Oi rakas Gordon, olemme kuulleet tuon vanhan lauseen ennenkin, eläinjärjestö PETA kommentoi tapausta.

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Ramsay ilmaisee julkisesti mielipiteensä vegaaneista. Edelliskerran vastaava kohu nousi vuonna 2016, jolloin mies twiittasi olevansa allerginen yhdelle asialle; vegaaneille.

Lähde: Independent

***

4:15

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja