Mainos

Raakaa kanaa ja kulhollinen siemeniä – ihmiset paljastavat puistattavimmat ruokamuistonsa

Kylässä käyminen voi joskus jättää suuhun pahan maun – kirjaimellisesti. 

Videolla paljastetaan herkut, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta. Kuinka moni kuuluu suosikkiherkkujesi joukkoon?

Istut ruokapöytään ja eteesi kannetaan lautanen, jonka sisältö ei herätä ruokahaluasi – päinvastoin. Kuulostaako tutulta? Redditissä käydään paraikaa vilkasta keskustelua hirveimmistä aterioista, joita ihmiset ovat kylässä ollessaan eteensä saaneet. 

Lähes 14 000 on ottanut osaa keskusteluun, ja vastaukset ovat toinen toistaan mielenkiintoisempia.  

Erikoisia yhdistelmiä ja vaihtuneita raaka-aineita

Ruokiin tulevien raaka-aineiden vaihtuminen oli yksi tyypillinen kommellus, joka nousi esille vastausten joukosta. Eräs keskusteluun kommentoineista kertoi seuralaisensa käyttäneen broilerikastikkeeseen ranskankerman sijasta vaniljan makuista maidonkorviketta kertomatta asiasta.

– Anoppini tarjoili kerran mantelikeksejä jälkiruoaksi, mutta hän oli ostanut mantelijauheen sijasta parmesaanijuustoa. Hän oli tajunnut tämän leipomisen jälkeen, mutta silti tarjoili ne jälkiruoaksi, pinupgal-nimimerkillä kirjoittanut kertoo.

Myös erikoiset yhdistelmät ovat aiheuttaneet nieleskelyä ruokapöydässä. Eräs keskusteluun osallistuneista kertoi saaneensa kerran eteensä raakaa kanaa, joka oli kuorrutettu mansikkajogurtilla ja koristeltu appelsiinisiivuilla.

– Tölkkitonnikalaa sekoitettuna BBQ-kastikkeen ja sinapin kanssa, tarjoiltuna valkosipulileivän, tulisen juuston ja lisäsinapin kera, Slinkskull-nimimerkillä kirjoittanut kertoo epämiellyttävästä ateriastaan.

Kasvissyöjät ovat yksi ryhmä, jolle tarjoiltuja aterioita voidaan kuvailla vähintäänkin mielenkiintoisiksi. Eräs vegaani kertoi ystävänsä äidin tarjoilleen hänelle kulhollisen auringonkukansiemeniä samalla, kun muut paikallaolijat pistelivät poskeensa lämmintä ruokaa.

Onko kohdallesi sattunut vastaavanlaisia sattumuksia? Kerro meille oma kyläilyyn liittyvä ruokamuistosi.


Lähde: TheKitchn

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja