Ruokavinkki päivällispöytään: Lisää makua kanaruokiin viinirypäleistä

shutterstock_199082486
Shutterstock

Vastikään ensimmäisen keittokirjansa julkaissut Hanna Sumari liputtaa helpon ja terveellisen ruoan puolesta. Sumari kannustaa myös kokeilemana keittiössä uusia makupareja ja suosittelee kokeilemaan esimerkiksi kanan seurana viinirypäleitä.

Pienet suuret reseptit -kirjan syksyllä julkaissut TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari esitteli 28.1.2015 Huomenta Suomessa marokkolaisesta keittiöstä vaikutteita saaneen kanaruoan reseptin. Tärkeä rooli reseptissä on kanan sekaan lisätyillä viinirypäleillä.

Sumari kertoo, että viinirypäleitä on hyvä lämmittää pannulla tovi, jotta niiden koostumus muuttuu hieman. Liian kauaa hedelmiä ei kuitenkaan kannata paistaa.

– Ne eivät saa mennä ihan kuoliaaksi – ne saavat vain vähän väsähtää, Sumari sanaili lähetyksessä.

Katso videolta Hanna Sumarin vinkit kanaherkun valmistamiseen!

Kanaa marokkolaisittain 4:36

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.