Mahtava kanaresepti, jota kannattaa kokeilla: "Täydellinen ruoka, kun haluat syödä hyvin ja päästä helpolla"
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa filippiiniläistä adobo-kanaa.
Tässäpä helppo ja herkullinen kanaruokaresepti, jolla saat vaihtelua perinteisiin arkiherkkuihin! Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen päätti kokeilla filippiiniläistä adobo-kanaa, jota pidetään maan epävirallisena kansallisruokana.
– Maun ydin pohjaa kolmen liittoon: viinietikkaan, soijaan ja valkosipuliiin. Niistä saadaan marinadin pohja, jossa kana kylpee muutaman tunnin tai yön yli. Sen jälkeen kokkaaminen onkin hirmu simppeliä. Paistat vain kanan ja keität marinadia kokoon riisin kypsentyessä. Loistava ruoka, kun haluat päästä helpolla, Kinnunen kertoo.
Kokeile adobo-kanaa kotona ja
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan