Mahtava kanaresepti, jota kannattaa kokeilla: "Täydellinen ruoka, kun haluat syödä hyvin ja päästä helpolla"

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa filippiiniläistä adobo-kanaa.

Tässäpä helppo ja herkullinen kanaruokaresepti, jolla saat vaihtelua perinteisiin arkiherkkuihin! Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen päätti kokeilla filippiiniläistä adobo-kanaa, jota pidetään maan epävirallisena kansallisruokana.

– Maun ydin pohjaa kolmen liittoon: viinietikkaan, soijaan ja valkosipuliiin. Niistä saadaan marinadin pohja, jossa kana kylpee muutaman tunnin tai yön yli. Sen jälkeen kokkaaminen onkin hirmu simppeliä. Paistat vain kanan ja keität marinadia kokoon riisin kypsentyessä. Loistava ruoka, kun haluat päästä helpolla, Kinnunen kertoo.

Kokeile adobo-kanaa kotona ja


***

Herkullinen kanawokki 0:31

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!