Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!

sivumakuBurgeri
Kanaburgeri kätkee sisäänsä korealaisia makuja. Sivumaku/Jani Kinnunen

Sivumaku-bloggarin herkullinen kanaburgeri saa makunsa korealaisesta keittiöstä. 

Tyylikkään ihastuttava kanaburgeri pursuaa vahvoja korealaisia sävyjä, mutta ei mättöfiilistä, Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

– Reseptit näyttävät pitkiltä, mutta kaikki ovat hyvin helppoja ja nopeita tehdä. Koko homma hoitui työpäivän jälkeen ja syömään päästiin järkevään aikaan, Kinnunen kertoo blogissaan. 

Frittitaikina maustetaan lorauksella vodkaa

Ruoanlaiton voi aloittaa jo ennen työpäivää laittamalla broilerit aamulla suolaliemeen. 

– Voit tietenkin oikoa ja maustaa lihan kokkaamisen alussa. Aloita kuitenkin etikkakurkuista, koska ne maustuvat yhteensä tunnin pari.

Reseptiä kannattaa noudattaa, vaikka jotkin ainesosat aluksi ihmetyttäisivätkin.

– Frittitaikinan vodka tuntui minusta oudolta, mutta törmäsin siihen niin monessa reseptissä, että päätin kokeilla. Loistava taikina siitä tuli, Kinnunen toteaa.

Korealaisen kanaburgerin reseptin löydät Sivumaku-blogista

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.