Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!

sivumakuBurgeri
Kanaburgeri kätkee sisäänsä korealaisia makuja. Sivumaku/Jani Kinnunen

Sivumaku-bloggarin herkullinen kanaburgeri saa makunsa korealaisesta keittiöstä. 

Tyylikkään ihastuttava kanaburgeri pursuaa vahvoja korealaisia sävyjä, mutta ei mättöfiilistä, Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kirjoittaa blogissaan. 

– Reseptit näyttävät pitkiltä, mutta kaikki ovat hyvin helppoja ja nopeita tehdä. Koko homma hoitui työpäivän jälkeen ja syömään päästiin järkevään aikaan, Kinnunen kertoo blogissaan. 

Frittitaikina maustetaan lorauksella vodkaa

Ruoanlaiton voi aloittaa jo ennen työpäivää laittamalla broilerit aamulla suolaliemeen. 

– Voit tietenkin oikoa ja maustaa lihan kokkaamisen alussa. Aloita kuitenkin etikkakurkuista, koska ne maustuvat yhteensä tunnin pari.

Reseptiä kannattaa noudattaa, vaikka jotkin ainesosat aluksi ihmetyttäisivätkin.

– Frittitaikinan vodka tuntui minusta oudolta, mutta törmäsin siihen niin monessa reseptissä, että päätin kokeilla. Loistava taikina siitä tuli, Kinnunen toteaa.

Korealaisen kanaburgerin reseptin löydät Sivumaku-blogista

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja