Sivumaku-bloggarin herkullinen kanaburgeri saa makunsa korealaisesta keittiöstä.
Tyylikkään ihastuttava kanaburgeri pursuaa vahvoja korealaisia sävyjä, mutta ei mättöfiilistä, Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
– Reseptit näyttävät pitkiltä, mutta kaikki ovat hyvin helppoja ja nopeita tehdä. Koko homma hoitui työpäivän jälkeen ja syömään päästiin järkevään aikaan, Kinnunen kertoo blogissaan.
Frittitaikina maustetaan lorauksella vodkaa
Ruoanlaiton voi aloittaa jo ennen työpäivää laittamalla broilerit aamulla suolaliemeen.
KOKEILE MYÖS: Tuttu juoma taikoo nyhtöpossusta entistäkin herkullisemman – tämä ruoka ei jätä kylmäksi!
– Voit tietenkin oikoa ja maustaa lihan kokkaamisen alussa. Aloita kuitenkin etikkakurkuista, koska ne maustuvat yhteensä tunnin pari.
Reseptiä kannattaa noudattaa, vaikka jotkin ainesosat aluksi ihmetyttäisivätkin.
– Frittitaikinan vodka tuntui minusta oudolta, mutta törmäsin siihen niin monessa reseptissä, että päätin kokeilla. Loistava taikina siitä tuli, Kinnunen toteaa.
Korealaisen kanaburgerin reseptin löydät Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!