Loppuiko ideat ruoanlaiton suhteen? Tällainen on suussa sulava Pipsa Hurmerinnan karanteenikeitto

0:45
Pipsa Hurmerinta kertoo hernekasvien heimoon kuuluvasta herkullisesta jicamasta.

Pipsa Hurmerinnan linssikeitto vie kielen mennessään.

Koronakriisi on vaikuttanut myös julkkiskokki Pipsa Hurmerinnan elämään. Hän työskentelee Sikke Sumarin ravintolassa, joka päätettiin sulkea pari viikkoa sitten koronaviruksen ehkäisemiseksi, ennen kuin hallitus määräsi ravintoloiden sulkeutumisen. Hurmerinta kertoo MTV Uutisille, että keskittyy nyt tulevaan. Siihen, kun ravintolat saavat aukaista taas ovensa. 

– Nyt on hyvää aikaa hiljentyä. Lapseni on myös kotona, joten aikaa menee myös askartelun ja värityskirjojen parissa. 

Karanteenikeitto

Koronakriisin vuoksi  monen suomalaisen pääsiäissuunnitelmat ovat menneet uusiksi. Hurmerinta suositteleekin juhlapyhinä suomalaisia kokkaamaan ruokaa, joka vaatii pitkän haudutuksen. 

– Esimerkiksi lampaan koipi on loistava ruoka, jota haudutetaan yön yli uunissa. Pataruoat ovat myös hyviä.

Hurmerinnalla on myös maistuva karanteenikeittoresepti, joka valmistuu edullisista raaka-aineista. Lempeän makuinen linssikeitto saa potkua raikkaasta inkivääristä ja lämmittävästä chilistä. 

(Näet keiton ohjeen painamalla kuvan vasempaa.)

Pipsa Hurmerinta nähdään Maalla, merellä ja lautasella -ohjelman juontajana.  21.4. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan aina tv-esityksen jälkeen.





Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja