Harri Syrjänen paljastaa tämän hetken ehdottoman kausiherkun: "Sopii salaatteihin ja jälkiruokiin"

Suosikkiohjelma Kokkisota kokoaa jälleen saman hellan äärelle ammattikokit ja julkisuuden henkilöt. 

Julkkiskokki Harri Syrjänen nähdään jälleen Kokkisodan uudella kaudella. Mies näkisi raaka-ainekassissa erityisen mielellään kasvipohjaisia proteiineja, joilla saisi leikitellä.

Video: Harri Syrjänen kertoo, kuinka paistoi täydelliset pihvit päiväunien aikana!

– Vaikeita on tietysti sitten pitkään kypsyvät ruhon osat, naudan tai sian lapaa, joita ei alle kahdeksan tunnin saa syömäkelpoisiksi. 

Kauden satoherkuksi Syrjänen nostaa granaattiomenan. 

– Se on terveellistä ja hyvänmakuista. Mehusta voi tehdä esimerkiksi salaatinkastiketta, ja siemeniähän voi ripotella mihin vaan, se sopii salaatteihin ja jälkiruokiin. 

Kokkisota-konkarin mukaan ohjelmassa on vuosien varrella tapahtunut muutoksia niin ruuan kuin vieraidenkin kohdalla. 

– On tullut monipuolisemmat raaka-aineet, ja mukaan ovat tulleet nämä vaihtoehtoiset proteiinit, Syrjänen sanoo. 

– Nykyajan vierailla sosiaaliset taidot ovat kehittyneet uusien sukupolvien myötä. Ihmiset ovat puheliaita ja osaavat esiintyä ja kertoa itsestään eri tavalla. 

Kokkisota MTV3 -kanavalla torstaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat