Ruokakriitikko paljastaa: Tällaiseen ravintolaan ei kannata mennä!

shutterstock_237882754
Ravintolaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota hintaan. Shutterstock

Todd Kliman on ruokakriitikko, joka on syönyt 12 vuoden ajan 500 ravintola-ateriaa vuodessa. Nyt hän paljastaa, millaiseen ravintolaan ei kannata mennä ollenkaan.

Ruokakriitikkona Todd Kliman on vuosien aikana kerännyt uskomattomat määrät kokemusta erilaisista ravintoloista. Hänellä on siis tietoa, mihin rahat kannattaa käyttää ja mihin ei.

Kliman suosittelee menemään joko korkeatasoisiin fine dining -ravintoloihin tai sitten todella edulliseen ravintolaan. Klimanin yksinkertainen sääntö on: ”Mene halpoihin ja mene kalliisiin.” Hän neuvoo, ettei rahojaan kannata käyttää keskivertoravintolaan. 

Kliman perustelee teoriansa sillä, että syödessä muun muassa viisi kertaa kahden viikon sisällä keskihintaisessa ravintolassa menee ruokiin noin 350–400 dollaria. Jos näistä ruuista neljä olisikin edullisessa ravintolassa, säästäisi kahdessa viikossa noin 200 dollaria. Ylijääneen rahan voisi käyttää hienompaan ravintolaan, johon normaalisti ei raaskisi mennä.

Aina tämä ohje ei välttämättä toimi. Isolla porukalla syömään mentäessä voi olla helpompi valita jokin keskitason ravintola, josta löytyy kaikille jotakin. Mutta havitellessasi hyviä ruokaelämyksiä Klimanin mielestä hänen ohjeellaan saat parhaiten vastinetta rahoillesi.

Lähde: Insider

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat