Vuoden keittokirja -palkinnon pokanneen Peruna-kirjan tekijä, ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki vieraili perjantaina Huomenta Suomessa ja ylisti sekä perunaa että sen viljelijöitä Suomessa.
Ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäen Peruna-kirja palkittiin torstaina Ruoka & Viini -messuilla Ruokatoimittajat ry:n Vuoden keittokirja -tunnustuksella.
Readme
Sanna kertoi voittopuheessaan muun muassa perunan hyödyistä ja siitä, miten kovaa työtä suomalaiset viljelijät tekevät laadukkaan perunan eteen. Tiesitkö sinä, että Pohjois-Pohjanmaan Tyrnävältä tulee mahdollisesti maailman parhaat potut?
– Pääsin käymään tänä syksynä ensimmäisen kerran Tyrnävällä. Kunta kuuluu maailmanlaajuisesti sellaiseen alueeseen, missä kasvaa yksinkertaisesti maailman parasta perunaa. Maaperä on hyvin erityinen, Mansikkamäki ylistää.