Ananas pizzassa ja Coca-Cola maidossa. Tässä muutama esimerkki ruokayhdistelmistä, jotka aiheuttavat ihmisten keskuudessa helposti kiistaa. Nyt kiistellään kuitennkin siitä, saako kalaruoan päälle lisätä parmesaanijuustoa. Italialaisella kokilla on tästä vankka mielipide.
Kiista sai alkunsa, kun italialaisen ravintolan omistaja kielsi asiakasta lisäämästä juustoa kermaisessa lohikastikkeessa tarjoiltujen rapuraviolien päälle. Ravintoloitsijan kommenteista hermostunut asiakas ei suhtautunut neuvoon kovinkaan hyvin, vaan kirjoitti ravintolakokemuksestaan negatiivissävytteisen arvostelun matkailusivusto TripAdvisoriin.
– Hän kirjaimellisesti kielsi minua antamasta parmesaania, sillä hänen mukaan parmesaani peittää merenelävien maun alleen, asiakas kirjoitti arvostelussa.
– Palvelu tässä paikassa on lähellä lehmän sontaa.
"Kokeile parmesaania lehmän lannan kanssa"
Noin puoli vuotta myöhemmin ravintolan omistaja vastasi vain yhden tähden ravintolalle antaneen asiakkaan valitukseen. Omistaja ei tyytynyt vastauksessaan lyhyeen selitykseen, vaan päätti antaa asiakkaalle kunnon opetuksen italialaisen ruoan syvimmästä olemuksesta.
