Jonny yritti tehdä vaikutuksen treffikumppaniinsa ravintolassa – pieleen meni ja pahasti

nandos1
Jonny Smith sai ikävän reaktion mausteisesta ruoasta. Shutterstock / kuvakaappaus: Facebook

Miehen yritys tehdä vaikutus treffikumppaniinsa ei sujunut toivotulla tavalla.

On ihan normaalia yrittää tehdä vaikutus ensimmäisillä treffeillä, mutta Jonny Smith -niminen brittimies sai oppia, ettei kannata yrittää liikaa. Asiat alkoivat mennä pieleen, kun Smith yritti tehdä vaikutusta erikoisella tavalla: hän halusi naamioida tavallisen kanaruokansa ekstratuliseksi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Smith valitti tapahtumista Nando'sin Facebook-sivuilla. Smith kertoo ensitreffien alkaneen hyvin. Hän haki tytön kotoaan ja vei tämän paikalliseen Nando'siin veloittamatta naiselta edes bensarahoja. Smith kertoo valinneensa maustamattoman kanan ranskalaisten kera ja teki tilauksen naisenkin puolesta – kuin kunnon herrasmies ikään.

Mutta koska mies halusi tehdä lähtemättömän vaikutuksen treffikumppaniinsa, hän pyysi laittamaan ekstratulista ruokaa kuvaavan lipun maustamattoman kanaruokansa päälle, sillä vaikka hän ei kestäkään tulista ruokaa, hän halusi deittinsä uskovan niin.

– Ruokamme saapui ja siinä minun "maustamaton" kanani oli ekstratulinen lippu kiinni siinä tuijottaen minua kaikessa vaikuttavassa hienoudessaan! Kana kuoli tätä ateriaa varten, mutta voi luoja Nando's, te annoitte sille portugalilaiset hautajaiset, jotka se todella ansaitsi. Mahtavaa palvelua niin kuin aina, lukuun ottamatta yhtä pientä yksityiskohtaa, se ei nimittäin ollutkaan maustamatonta! Se oli EKSTRATULISTA!

– Katsokaa silmiäni Nando's! Katsokaa, mitä olette tehneet minulle!

– En voinut edes puhua, saati jututtaa tuota tyttöparkaa. En usko, että toisia treffejä on luvassa...

Vuotavista silmistä otetun kuvan kera julkaistua päivitystä on jaettu jo yli 11 000 kertaa.

"Ei hän olisi arvostellut kyvyttömyyttäsi kestää vähän mausteita"

Nando's vastasi seuraavana päivänä olevansa pahoillaan edellisillan kärsimysnäytelmästä.

– Toivomme, että olet jo saanut silmäsi kuivattua tämän epäonnisen tapahtuman jälkeen, Nando's kirjoittaa. 

Nando'silta kerrotaan, ettei vastaavaa tapahtumaa toivottaisi Smithin kaltaiselle herrasmiehelle, vaikkei ravintolassa varsinaisesti voidakaan suositella treffikumppanin huijaamista.

– Kun kerran olet tuollainen herrasmies ja tarjosit hänelle kyydin ja tilasit ruoankin hänen puolestaan (olettaen, että maksoit sen myös? Ylimääräisiä pisteitä, jos niin teit), olemme varmoja, ettei hän olisi arvostellut sinun kyvyttömyyttäsi kestää vähän mausteita. Paitsi, jos häntä kiinnostaa vain ekstratulisuus, jolloin asiasta olisi saattanut tulla ongelma. Mutta vastakohdathan vetävät toisiaan puoleensa, eikö?

Nando's myös painottaa viestissään, että mausteisuuteen opettelu vie aikaa, mutta sitruuna-yrtti-maustetusta ruoasta ei olisi pitkä matka keskituliseen ruokaan, ja pian tulinen olisikin jo ainoa Smithin tarpeet tyydyttävä ruoka.

– Se ei ole asia, jota kannattaa kiirehtiä. Mene omalla tahdillasi, koska kuten tiedät, se voi aika kirjaimellisesti loppua kyyneliin.

– Tämä voi tapahtua oman kotisi suojissa: lisää vain vähän kastiketta joka aterialle (älä kuitenkaan maissihiutaleisiisi – älä tee samaa virhettä kuin me) ja lisäät kestävyyttäsi, ravintolasta ohjeistetaan.

Viestin lopuksi Nando's pyytää miestä lähettämään yhteystietonsa, jotta he voivat lähettää hänelle 'Paranna maustekestävyyttäsi, jotta voisit tulevaisuudessa tuntea olosi rohkeaksi ja tilata ekstratulista ruokaa sen sijaan, että tilaisit maustamatonta ja toivoisit, ettei treffikumppanisi huomaa, että se on maustamatonta – siitä huolimatta, että maustamaton ja ekstratulinen kana näyttävät täysin erilaisilta' -paketin.

– Meillä on siivet ristissä toisten treffien toivossa, kanaravintolasta sanotaan.

Nando's vitsaili aiheesta myös Twitterissä: "Fakta: Meillä käy usein miehiä treffeillä, jotka tilaavat maustamatonta, mutta pyytävät meitä laittamaan ekstratulisuutta kuvaavan lipun ruokaansa. #sanonpahanvaan" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja