Maidosta ja kolasta herkullista juomaa? Miehen uskalias vinkki herättää voimakkaita reaktioita: ”Olet hirviö”

Mitä käy, kun kolaa ja maitoa sekoittaa yhteen? Katso vastaus videolta.

Erään miehen mukaan maidosta ja kolasta koostuva seos on suosittu juoma Englannissa, mutta someyleisö ei ole asiasta täysin samaa mieltä.

Viime päivinä erikoiselta kuulostava juoma, maito-kola, on herättänyt vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Aivan kuten nimikin kertoo, tämä juoma valmistetaan sekoittamalla yhteen kolaa ja maitoa.

Vaikka valtaosan mielestä ajatuskin näiden kahden nesteen sekoittamisesta tuntuu vastenmieliseltä, komedioista tunnettu käsikirjoittaja James Feltonin mukaan maito-kola on englantilaiskaupunki Birminghamissa asuvien ihmisten suosikkijuomaa.

Väitteensä tueksi mies on julkaissut Twitterissä kuvia itsestään nauttimassa kyseistä juomaa hymyssä suin.

Juoma tulee nauttia 10 minuutissa

The Sun -sivustolle antamassaan haastattelussa mies kannustaa ihmisiä kokeilemaan juomaa ennakkoluulottomasti, sillä hänen mukaansa se maistuu yksinkertaisesti herkulliselle. Feltonin mukaan täydellinen seos Feltonin syntyy yhdestä kolmasosasta maitoa ja kahdesta kolmasosasta kolaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sinun tulee lisätä maito ensin, muuten se juoksettuu. Ja samasta syystä sinun tulee juoda se 10 minuutin kuluessa valmistuksesta, Felton opastaa.

Juoma herättää tunteita puolesta ja vastaan

Miehen ehdottomuudesta huolimatta tuhannet ihmiset eivät pysty sulattamaan yhdistelmää – eivätkä he pelkää kertoa sitä hänelle.

– Felton, olet pilannut internetin minulta, eräs kommentoija toteaa.

– Ei, ei, ei ei. Anteeksi, mutta se on vain väärin. Kola on kirkas juoma, eikä sitä pitäisi sekoittaa maitotuotteiden kanssa, eräässä kommentissa todetaan.

– Sinä hirviö, eräs ehdoton kommentoija toteaa.

Vaikka juoma on herättänyt ihmisissä vastareaktioita, moni kommentoija kertoo maito-kolan olevan hyvinkin tuttu juttu.

– Juon Mountain Dew:ta ja maitoa. Join lapsena kolaa ja maitoa ja Pepsiä ja maitoa, mutta Mountain Dew on suosikkini, eräs kommentoija toteaa.

Eräässä kommentissa maito-kolan todetaan olevan mitä parhain lääke krapulan taltuttamiseen. 

Lähteet: Mirror, Twitter, The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja