Mamma mia! Kokki erehtyi ripottelemaan simpukkapastan päälle rosmariinia – selkkauksesta ei ilman poliisia selvitty

0:30 Näin mittaat oikean määrän spagettia

Italiassa asiakkaat ottivat nokkiinsa, kun simpukkapastassa oli rosmariinia.

Videolla: Näin mittaat spagetin oikein!

Eräässä ravintolassa Italiassa sattui pieni välikohtaus, kun asiakkaat kieltäytyivät maksamasta yhtä tilaamistaan annoksista. Syynä tähän oli rosmariini, kertoo Newsweek.

Marchessa sijaitsevaan Bora Bora Beach -merenrantaravintolaan saapui sunnuntaina 10. heinäkuuta lounastamaan kaksi pariskuntaa. Yksi seurueen jäsenistä tilasi spaghetti alle vongolen eli simpukkapastan, perinteisen italialaisen ruoka-annoksen. 

Seurueen suureksi harmiksi spaghetti alle vongolen sekaan oli laitettu rosmariinia. Monissa resepteissä käytetään lehtipersiljaa.

Rosmariini simpukkapastassa ei ollut asiakkaiden mieleen

Ravintolan omistaja Mauro Monachesi kertoo paikalliselle medialle, että joukkio ilmaisi tuohtumuksensa rosmariinin käytöstä tuossa ruoassa. He riitelivät tarjoilijoiden kanssa asiasta.

Asiakkaat olivat sitä mieltä, että kastike ei ollut asianmukaista. Monachesi veikkaa heidän nostaneen asiasta äläkän, koska eivät halunneet maksaa laskua.

Seurue nousi pöydästä ja suuntasi keittöön. Monachesin mukaan he halusivat käydä kokin kimppuun, mutta hän ja pari muuta estivät asiakkaita pääsemästä ovesta sisään keittiön puolelle.

Maksoivat lopulta laskunsa

Paikalliset medialähteet kertovat, että tilannetta ratkomaan jouduttiin kutsumaan poliisi. Paikallisilla viranomaisilla oli sillä hetkellä kiire, joten apua kutsuttiin kauempaa.

Loppujen lopuksi asiakkaiden kiihtymys laantui ja he maksoivat laskunsa. Paikallinen poliisikin pääsi viimein kohteeseen.

Asia jätettiin siihen

Newsweek otti yhteyttä kyseiseen ravintolaan. Sieltä kerrottiin, että rosmariinin käyttö simpukkapastassa on heidän alueellaan tyypillistä.

Tuolloin omistaja kertoi, että valituksen nostaminen asiasta oli harkinnassa. Nyt se ajatus lienee haudattu.

– Emme toistaiseksi aio tehdä asiasta isompaa numeroa, koska he maksoivat laskunsa heti, kun soitimme poliisit.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja