"On eittämättä lajissaan kaupungin parhaita" – jos käyt Tampereella, tämä ravintola kannattaa kokea!

viikinsaari-lohi
Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen suosittelee Ravintola Viikinsaaren brunssia Tampereella. MTV

Tamperelainen Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa erinomaisen brunssiravintolan kotikaupungistaan. 

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen suosittelee kaikille Tampereella asuville tai sinne reissaaville ravintolavierailua Viikinsaareen.

– Unelmien kesäpäivä Tampereella voi alkaa varhain Tammelantorilta, mutta sen jälkeen onkin jo aika hypätä laivaan ja suunnata brunssille Viikinsaareen. On eittämättä lajissaan kaupungin parhaita. Ja höysteeksi upeat järvimaisemat ja Viikinsaaren idyllisyys, Kinnunen kirjoittaa Blogissaan. 

Kinnusen mukaan brunssilla on hyvä hinta-laatusuhde ja ruokaa löytyy varmasti jokaiseen makuun. 

– Suosiota on helppo selittää. Notkuvat pöydät täysin itse tehtyjä herkkuja uniikin upeassa miljöössä pitäisi riittää menestyskonseptiksi missä vain, Kinnunen kuvailee. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja