Mainos
Mainos

Sivumaku: Tampereen parhaat ravintolat 2018 – täältä saa ylivoimaisesti parasta ruokaa, ja täältä parhaat pizzat ja kebabit

MTV:llä Sivumaku-ruokablogia pitävä tamperelainen kulinaristi Jani Kinnunen päivitti kotikaupunkinsa ravintolasuosikit vuodelle 2018.

Suosittua Sivumaku-ruokablogia pitävä, tamperelainen kulinaristi Jani Kinnunen listasi jo kolmannen kerran Tampereen ravintoloiden parhaimmiston eri ruokakategorioista. Kinnusen lista on ollut vuosittain erittäin suosittu ja kerännyt kymmeniä tuhansia lukijoita.

– Jälleen vierähti vuosi ja on aika päivittää Tampereen parhaat ravintola- ja ruokavinkit. Nämä kun ovat blogin suosituimpia postauksia, niin sitä haluaisi niiden olevan viimeisen päälle kunnossa, ettei tarvitse hävetä, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan ravintolaruoan taso paranee vuosi vuodelta ja tänä vuonna on odotettavissa entistä laadukkaampaa sapuskaa. 

– Keskiverrolla on alati vaikeampaa pärjätä. Ihmiset ymmärtävät kaiken aikaa paremmin hyvän päälle. Vertailukohtina ei enää pidetä kotikaupungin ravintoloita, vaan ruoan täytyy vastata globaaliin tasoon.

Sivumaku: Ravintola C on Tampereen ykkönen

Yksi ravintola nousee Kinnusen listauksessa ylitse muiden: parasta ruokaa saa bloggaajan mukaan Ravintola C:stä. 

Ilkka Isotalo on noussut Tampereen näkemyksellisimmäksi keittiömestariksi ja paikallisiin raaka-aineisiin nojaavan fine diningin edelläkävijäksi. Niitä tyyppejä, jotka tuntuvat pohtivan kaikesta näkemästään, voiko sitä syödä ja jaksavat kehittää uudesta raaka-aineesta jotain upeaa. Kun mukaan liitetään Christina Suomisen sovittamat juomat, ei kaupungin parhaan illallisen tittelistä tarvitse käydä kummoista taistoa. Olen syönyt monessa tähtipaikassa huonommin.

Mistä saa Tampereen parhaat pizzat, kebabit, burgerit tai kasvisruoat? Katso Sivumaku-blogin Tampereen parhaat ravintolat 2018 -listaus kokonaisuudessaan täältä. 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.