Sivumaku: Tampereen parhaat ravintolat 2017 – täältä löytyy paras pizza ja kebab!

Mistä tänä vuonna saa Tampereen parhaat burgerit tai parhaan pizzan? Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen listasti jälleen ravintolat, joissa Tampereella kannattaa vierailla.

Suosittua Sivumaku-ruokablogia pitävä, tamperelainen kulinaristi Jani Kinnunen listasi Tampereen ravintoloiden parhaimmiston. 

– Listasin kaksi vuotta sitten Tampereen parhaat ravintolat ja ruokakohteet. Moni asia on kehittynyt kaupungissa sen jälkeen ja olen palanut halusta päivittää listaa, Kinnunen kirjoittaa

– Minulta kysytään vähintään joka toinen viikko vinkkejä Tampereelle ja helpottaa kaikkien elämää, kun niputan parhaat jutut yhden linkin taakse. Olen asunut koko ikäni Tampereella ja kirjoittanut ravintoloista enemmän ja vähemmän ammatillisesti 20 vuoden ajan. Sinä aikana on tullut raapustettua myös yli 200 ravintola-arvostelua meiltä ja maailmalta.

Parhaan pyöreän pizzan Tampereelta saa Kinnusen mukaan Sitkosta, palapizzan sen sijaan Pizzariumista. Kebabille kannattaa sen sijaan lähteä Jörn's Döneriin.

– Ainoa berliiniläis-dönerin oloinen kebab. Ei varsinaista kilpailua. Piste.

Missä Tampereella kannattaa lounastaa? Mikä on hinta-laatusuhteeltaan kaikkein paras ravintola? Katso koko listaus Sivumaku-blogista. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja