Sivumaku listasi: Tampereen parhaat ravintolat 2019 – näistä saat ylivoimaisesti parasta ruokaa!

SIVUMAKUravintola
Sivumaku-bloggari listasi jälleen kerran Tampereen parhaimmat ruokapaikat. Sivumaku/Jani Kinnunen

MTV:llä Sivumaku-ruokablogia pitävä tamperelainen Jani Kinnunen päivitti kotikaupunkinsa ravintolasuosikit vuodelle 2019. Näissä ruokapaikoissa ruokaa rakastava mies suosittelee piipahtamaan. 

Suosittua Sivumaku-ruokablogia pitävä tamperelainen kulinaristi Jani Kinnunen listasi jo neljännen kerran Tampereen ravintoloiden parhaimmiston eri ruokakategorioista. Parhaimman ruoan lisäksi listaukseen ovat päässeet muun muassa kaupungin parhaimmat kebabit, täytetyt leivät, sushit ja falafelit. Kinnusen lista on ollut vuosittain erittäin suosittu, ja mies itse uskoo sen palvelevan niin paikallisia kuin turistejakin.

– Tampere on huikea ruokakaupunki, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

Kinnusen mukaan kulinaarinen ruokavuosi oli huikea, ja ratikkatyömaasta huolimatta uusia ravintoloita avautui yllättävän paljon. Kilpailun lisääntymisellä on osaltaan vaikutusta myös ravintolaruoan laatuun.

– Mikä parasta, porukka on tajunnut, ettei millä tahansa idealla enää pärjää, vaan laadun tulee olla kovaa, Kinnunen toteaa.

Paras ravintola on "fine diningin edelläkävijä"

Tampereen vuoden 2019 parhaaksi ravintolaksi bloggaaja nostaa jälleen kerran Ravintola C:n. 

– Ainoa paikka kaupungissa, jossa ruokaa lähestytään sellaisella otteella ja ajatuksella, jotka ovat oman hahmotuskykyni ulottumattomissa, niin sanotulle nextillä levelillä. Ilkka Isotalo on noussut Tampereen näkemyksellisimmäksi keittiömestariksi ja paikallisiin raaka-aineisiin nojaavan fine diningin edelläkävijäksi.

Mistä saa Tampereen parhaat leivät, sushit, burgerit, laskiaispullat tai falafelit? Katso Sivumaku-blogin Tampereen parhaat ravintolat 2019 -listaus kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja