Oletko maistanut kaikkien aikojen pastaa? Legendaarinen ruoka kuuluu jo yleissivistykseen

Estääkö vesi avokadoa tummumasta? Testasimme somea kohauttaneen niksin yllä olevalla videolla! 1:06 Estääkö vesi avokadoa tummumasta? Testasimme somea kohauttaneen niksin yllä olevalla videolla!
KATSO MYÖS: Estääkö vesi avokadoa tummumasta? Testasimme somea kohauttaneen niksin!

Nyt kokataan taas arjen parhaita luottoruokia! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja. Nyt herkutellaan legendaarisella pastalla.

Arkiruokahitti-juttusarjassa annetaan estradi lukijoidemme suosikkiohjeille Maikkarin reseptiarkistosta. Hittireseptien joukkoon mahtuu kaikkea kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Oletko jo testannut esimerkiksi supersuosittua lohipastaa, Sadun mahtavia kalapuikkoja, törkeän hyvää Harri Syrjäsen kantarellipastaa tai Hannan nerokasta versiota pinaattiletuista?

Nyt tehdään yhtä suomalaisten suosikiksi noussutta arkiruokaa, avokadopastaa.

Avokadopasta on legenda – hittiohje täyttää jo 10 vuotta

Onko legendaarinen avokadopasta vakiinnuttanut paikkansa teidänkin ruokapöydässänne? Avokadopastan suosio sai alkunsa vuonna 2012 ja se oli ensimmäisiä sosiaalisen median "räjäyttäneitä" ruokaohjeita Suomessa. Alexander Gullichsenin ideoima ja silloiselle vaimolleen Hannalle tarjoama pasta nousi niin suosituksi, että pastan ainekset pääsivät paikoin loppumaan kaupoista.

Siitä asti avokadopasta on keikkunut suosituimpien ruokaohjeiden kärjessä myös MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston reseptipankissa.

Myöhemmin avokadopastasta on kehitelty erilaisia versioita niin ruokavaikuttajien kuin urheilijoidenkin keskuudessa. Kannattaa testata alkuperäisen reseptin lisäksi esimerkiksi tätä Mörkö-Markon kana-avokadopastaa, Harri Syrjäsen lohi-avokadopastaa tai vähähiilihydraattista, pastatonta avokadopastaa.

Nappaa alkuperäisen arkiruokahitin ohje: Avokadopasta à la Alexander Gullichsen


Katso myös video: Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta

Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta 0:57
Kokeile myös Harri Syrjäsen avokadopastaa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.