Katin nerokas ja vähähiilihydraattinen versio supersuositusta avokadopastasta: "Valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta"

0:58 Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko "Mörkö" Anttilan kana-avokadopasta

Pidätkö avokadopastasta? Testaa myös suosikkireseptin kevyempi versio, joka on Kati "Hellapoliisi" Jaakosen käsialaa.

Videolla Mörkö-Markon legendaarinen kana-avokadopasta.

Perinteinen avokadopasta on vuodesta toiseen yksi MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista resepteistä. Avokadopastan suosio piilee sen yksinkertaissa, mutta koukuttavissa ainesosissa: avokadon, chilin, valkosipulin ja limen liitto on vastustamaton!

Korvaa pasta kesäkurpitsalla

Jos pasta kuulostaa tähän hetkeen liian raskaalta ruoalta, kannattaa testata myös Kati "Hellapoliisi" Jaakosen loihtimaa kevennettyä versiota suosikkireseptistä. Avokadopastaa voi nimittäin tehdä myös ilman varsinaista pastaa.

– Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta, Kati vinkkaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja