Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko"Mörkö"Anttilan kana-avokadopasta 0:58

Mörkö-pasta eli Mörkö-Markon helppo kana-avokadopasta

Mörkö-pasta on Leijonien kapteeni Marko Anttilan helppo kana-avokadopasta, joka valmistuu vain muutamasta ainesosasta nopeasti ja helposti. Testaa sinäkin Mörkö-pastaa!

Mörkö-pasta

    Ainekset

    • 400 g spagettia
    • 400 g broilerin fileepaloja
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 punasipuli
    • 1 chili
    • 150 g pestoa
    • 2 avokadoa kuutioituna
    • 50 g parmesaania
    • ½-1 limen mehu

    Valmistusohje

    Valmistusaika: 20 min
    Annoksia: 4-6

    1. Laita spagetit kiehumaan suolattuun veteen. 
    2. Paista broilerin fileepalat kypsäksi pannulla tilkassa öljyä. Ota broilerit hetkeksi pois pannulta sivuun odottamaan.
    3. Hienonna sipuli ja chili. Kuullota muutama minuutti pannulla tilkassa oliiviöljyä. 
    4. Sekoita sipulin ja chilin joukkoon kypsät broilerin fileepalat ja pesto.
    5. Sekoita joukkoon kuutioidut avokadot ja lopuksi vielä al dente -kypsyinen spagetti. Lisää pastan joukkoon halutessasi hieman spagetin keitinvettä. 
    6. Mausta pasta limen mehulla ja viimeistele annokset parmesaanilla. 


    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!