Mörkö-pasta eli Mörkö-Markon helppo kana-avokadopasta
Mörkö-pasta on Leijonien kapteeni Marko Anttilan helppo kana-avokadopasta, joka valmistuu vain muutamasta ainesosasta nopeasti ja helposti. Testaa sinäkin Mörkö-pastaa!
Mörkö-pasta
Ainekset
- 400 g spagettia
- 400 g broilerin fileepaloja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 1 chili
- 150 g pestoa
- 2 avokadoa kuutioituna
- 50 g parmesaania
- ½-1 limen mehu
Valmistusohje
Valmistusaika: 20 min
Annoksia: 4-6
1. Laita spagetit kiehumaan suolattuun veteen.
2. Paista broilerin fileepalat kypsäksi pannulla tilkassa öljyä. Ota broilerit hetkeksi pois pannulta sivuun odottamaan.
3. Hienonna sipuli ja chili. Kuullota muutama minuutti pannulla tilkassa oliiviöljyä.
4. Sekoita sipulin ja chilin joukkoon kypsät broilerin fileepalat ja pesto.
5. Sekoita joukkoon kuutioidut avokadot ja lopuksi vielä al dente -kypsyinen spagetti. Lisää pastan joukkoon halutessasi hieman spagetin keitinvettä.
6. Mausta pasta limen mehulla ja viimeistele annokset parmesaanilla.