Olet koko elämäsi tehnyt kaiken väärin – hittivideo tyrmää suositut ruokaniksit

Jos internetin niksivideoihin on uskominen, olet mokannut lähes kaikissa arkipäiväisissa toimenpiteissä koko elämäsi ajan.

Internetissä on jo pari vuotta villinnyt erilaisten niksivideoiden trendi. Suuriksi hiteiksi nousseilla videoilla esitellään usein arkipäiväisiä asioita, jotka videoiden tekijöiden mukaan "ihmiset ovat tehneet koko elämänsä ajan väärin".

Tuoreella, muutamassa päivässä jo puoli miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla tyrmätään nämä tunnetut arjenpelastajaniksit.

– Oletko joskus syönyt omenaa ja miettinyt, että teetköhän sen varmasti oikein? Niin, en minäkään, aloittaa videon tehnyt YouTube-käyttäjä Maddox vakavalla ilmeellä varustettuna.

Ketsuppikupeille kyytiä

Kuuluisin tämän kategorian niksivideoista lienee Suomessakin villinnyt ketsuppikuppiniksi, jossa neuvotaan dippaamista helpottava avaamiskikka.

– Ehkä ongelma ei ole se, että ketsuppikuppi on liian pieni avaamattomana, vaan se, että yrität tunkea sinne samanaikaisesti liian monta ranskalaista typerys! Jos olet niin kiireinen, ettet ehdi dipata yhtä ranskalaista kerrallaan, ei sinulla pitäisi myöskään olla aikaa katsoa videota siitä, miten ketsuppikuppeja käytetään oikein. 

"Minä en opi apinoilta, apinat oppivat minulta"

Videolla tyrmätään myös muun muassa Huffington Postin julkaisema banaaninsyöntikikka.

– Entäs sitten tämä banaaninsyömisen ei-ongelma. Huffington Postin mukaan banaani pitäisi kuoria "takaperin", koska...en tiedä miksi. Ehkä tavallinen tapa on liian kätevä. Artikkelin mukaan meidän pitäisi olla kiitollisia apinoille, jotka ovat opettaneet meille tämän neron kuorimistekniikan. Se ei ole nero, se on tyhmä! Minä en opi apinoilta, apinat oppivat minulta.

Jotkut nikseistä eivät ole Maddoxin mukaan pelkästään typeriä, vaan myös vaarallisia.

– Niksivideolla neuvotaan, miten virvoitusjuomapullo saadaan kylmennettyä nopeasti ja demonstraatiossa käytetään lasipulloa. Sinetöidyn lasipullon laittaminen pakastimeen voi aiheuttaa sen räjähtämisen. Joten jollei ole olemassa niksiä sille, miten saat jäiset lasinsirut poistettua silmämunastasi, niin...(sensuroitu).

Katso videolta Maddoxin hupaisan kärkkäät mielipiteet arjenpelastavista niksivideoista:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja