Mainos
Mainos

Nyt on helppo resepti! Alina vinkkaa todella nopean leipäohjeen: "Viisi raaka-ainetta, jotka kaikki sotketaan keskenään"

Jos kaipaat nopeaa ja helppoa leipäreseptiä, nappaa tästä Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinosen resepti.

MTV:n Uutisaamu -ohjelmassa vierailtiin tällä viikolla Marttojen keittiöllä leipomassa juuresrieskaa kotitalousneuvoja Alina Leinosen kanssa. Mika Tommola selvitti, miksi juuri porkkanoista valmistettu rieska on tähän hetkeen mainio ruoka. 

– Lanttu ja porkkana, ja muutkin suomalaiset juurekset säilyvät ihan superpitkään jääkaapissa. Niitä voi myös tunkea käytännössä mihin tahansa ruokaan: patoihin, kiusauksiin, yksinään uuniin tai sitten leivontaan – suolaiseen ja makeaan, Leinonen vinkkasi.

Leinonen suosittelee kokeilemaan porkkarieskojen tekemistä – ne osaa valmistaa kuka tahansa, vaikka ei olisikaan mikään mestarikokki. Myös perheen pienimmät voi ottaa mukaan leivontaan. 

– Ne valmistuvat todella nopeasti, parissakymmenessä minuutissa, joista viisitoista minuuttia paistuvat uunissa. Tässä on viisi raaka-ainetta, jotka kaikki sotketaan keskenään.


Mitä muita etuja juuresten syömisessä nyt on? Katso videolta Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinosen haastattelu.  

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.