Mainos

Nyt on helppo resepti! Alina vinkkaa todella nopean leipäohjeen: "Viisi raaka-ainetta, jotka kaikki sotketaan keskenään"

Jos kaipaat nopeaa ja helppoa leipäreseptiä, nappaa tästä Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinosen resepti.

MTV:n Uutisaamu -ohjelmassa vierailtiin tällä viikolla Marttojen keittiöllä leipomassa juuresrieskaa kotitalousneuvoja Alina Leinosen kanssa. Mika Tommola selvitti, miksi juuri porkkanoista valmistettu rieska on tähän hetkeen mainio ruoka. 

– Lanttu ja porkkana, ja muutkin suomalaiset juurekset säilyvät ihan superpitkään jääkaapissa. Niitä voi myös tunkea käytännössä mihin tahansa ruokaan: patoihin, kiusauksiin, yksinään uuniin tai sitten leivontaan – suolaiseen ja makeaan, Leinonen vinkkasi.

Leinonen suosittelee kokeilemaan porkkarieskojen tekemistä – ne osaa valmistaa kuka tahansa, vaikka ei olisikaan mikään mestarikokki. Myös perheen pienimmät voi ottaa mukaan leivontaan. 

– Ne valmistuvat todella nopeasti, parissakymmenessä minuutissa, joista viisitoista minuuttia paistuvat uunissa. Tässä on viisi raaka-ainetta, jotka kaikki sotketaan keskenään.


Mitä muita etuja juuresten syömisessä nyt on? Katso videolta Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinosen haastattelu.  

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja