Julkaistu
Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinonen vinkkaa helpon rieskareseptin. Nämä porkkanarieskat valmistuvat 20 minuutissa!
Ainekset
- 5 dl porkkanaraastetta
- 2,5 dl maitoa
- ½ tl suolaa
- ½ dl öljyä tai 50 g margariinia
- 5 dl hiivaleipäjauhoja
Valmistusohje
Porkkanarieskat valmistuvat näin:
- Sekoita kaikki ainekset.
- Muotoile uunipellille rieskoiksi ja paista 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!