Mainos
Mainos

Marttojen kotitalousneuvoja Alina Leinonen vinkkaa helpon rieskareseptin. Nämä porkkanarieskat valmistuvat 20 minuutissa!

Ainekset

  • 5 dl porkkanaraastetta
  • 2,5 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl öljyä tai 50 g margariinia
  • 5 dl hiivaleipäjauhoja

Valmistusohje

Porkkanarieskat valmistuvat näin:

  1. Sekoita kaikki ainekset.
  2. Muotoile uunipellille rieskoiksi ja paista 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja