Nutellasta tehty "paljastus" sai ihmiset hämmentymään: "En tiedä enää, mikä on todellista!"

nutella
New-tell-uh? Shutterstock

Nutella on pizzan ja pastan lisäksi yksi suosituimmista italialaisherkuista, mutta nyt suklaalevitteestä tehty "paljastus" on saanut ihmiset raapimaan päitään hämmentyneinä.

Juuri, kun olemme selvinneet siitä suuresta paljastuksesta, että Kinder-munien muovikapselien keltaiseen väritykseen on syy, tulee uusi ruokamaailman jymypaljastus.

Suomalaisille paljastus ei tosin tule ehkä niin suurena uutisena kuin englantia kotikielenään puhuville. Nutellan ääntäminen ei nimittäin liitykään englannin pähkinää tarkoittavaan "nut"-sanaan, vaan nimi lausutaan 'new-tell-uh'. Tämä on saanut ihmiset sekaisin somessa.

Miten Nutella lausutaan? Katso mainosvideo:

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.