Nainen yritti saada ilmaiset hampurilaiset loppuelämäkseen älyttömällä tempauksella – ei mennyt läpi!

hamppari
Shutterstock/Kuvakaappaus: Facebook

Ruotsalaisnainen yritti saada hupaisalla tatuoinnillaan ilmaiset ruoat – tuloksetta!

Ruotsalainen Emilia Englund on todellinen pikaruoan ystävä. Pienestä pakkomielteestä kertoo naisen sääreensä tatuoima kuva.

– Rakastan sitä, mitä tatuoinnissa lukee, 18-vuotias Englund hehkuttaa. 

Ei ensimmäinen laatuaan

Kaksi vuotta sitten norjalainen Stian Ytterdahl nousi julkisuuteen tatuoituaan McDonald'sin kuitin kyynärvarteensa. Tatuoinnista inspiroitunut Englund halusi myös omansa.

Jos kuva Ytterdahlin tatuoinnista ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se oli mielestäni hauska idea ja ajattelin, että hän oli saanut siitä hyvästä ilmaista ruokaa.

Emilia on suuri McDonald'sin ystävä ja vierailee pikaruokaravintolassa muutaman kerran kuussa sekä bileiltojen päätteeksi. Niinpä tosifani päätti hankkia oman tatuointinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ajattelin, että "miksipä ei?" Joten niin tein, Englund sanoo.

Ikuinen muisto sääressä

Nyt naisen lempitilaus on pysyvä muisto hänen sääressään – Big Mac -hampurilainen ranskalaisten, cola-juoman sekä valkosipulidipin ja chili-juustopalojen kanssa.

– Syön niitä aina, kun olen siellä. Se on kuin osa minua.

Englundin vanhempienkin mielestä tatuointi on hauska. Naisen mukaan heillä ei ole mitään tyttärensä päähänpistoa vastaan.

Kerjäsi ilmaista ruokaa?

Tatuoituaan säärensä Englund kirjoitti julkaisun pikaruokaravintolan Facebook-sivuille. Julkaisussaan nainen huomautti, että koska hän nyt mainostaa ravintolaa, hän toivoisi saavansa ilmaiset hampurilaiset loppuiäkseen. Toisin kuitenkin kävi.

– Olemme toki imarreltuja, että hän tykkää ruoastamme niin paljon, mutta hänen pitää jatkossakin maksaa ruokansa itse, kertoo McDonald'sin edustaja Marianne Ahlgren.

Englund ei kuitenkaan ole kovin pahoillaan.

– Se on ikävää, koska mainostan heitä, missä ikinä kuljenkin, sillä housut eivät peitä sitä. Mutta ei se mitään. Minusta oli vain hauskaa kysyä, nainen vakuuttaa.

Juuresranskalaiset 4:04

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat