Nainen teki hämmästyttävän löydön ateriastaan – "Erittäin epätavallista"

shutterstock_51631297
Ostereista löytyy helmiä hyvin harvoin. Muellek Josef

Onnekas amerikkalaisnainen teki uskomattoman löydön ateriansa joukosta herkutellessaan ostereita.

Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa asuvan Toni Elliotin illallinen Puckett’s Boat House -nimisessä ravintolassa sai huikean käänteen, kun hän löysi ensimmäisen helmen osteristaan.

– Hän laittoi osterin suuhunsa ja noukki suustaan helmen, ravintolan tarjoilija Eric Horton kertoi WKRN News -sivustolle.

Ostereista löytyi yhteensä 51 helmeä

Yksittäisen helmen löytyminen osterin sisältä ei ole täysin epätavallista, mutta Elliotin löyty ei jäänyt yhteen helmeen. Kun hän jatkoi ateriansa nauttimista, löytyi helmiä vielä roimasti lisää ostereiden joukosta. Lopullinen ostereiden sisältä löytyneiden helmien lukumäärä nousi 51:een.

Elliot kertoo herkutelleensa elämänsä aikana tuhansia ostereita, joista hän oli ennen erikoislaatuista iltaa löytänyt vain pari–kolme helmeä.

– Se oli erittäin epätavallista, Elliot kuvaa tilannetta jälkikäteen.

Lähde: WKRN News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja