Mainos

McDonald's yllättää: Asiakas saa kasata itse hampurilaisensa

McDonald's antaa asiakkaidensa päättää itse, millaisen hampurilaisen he haluavat kulloinkin syödä, kertoo USA Today.

Pikaruokaketju McDonald’s lanseeraa markkinoille uuden konseptin, jossa asiakas saa itse koostaa hampurilaisensa. Hampurilaisen saa kustomoida itse aina sämpylästä, lihasta, juustosta ja muista lisukkeista kastikkeeseen asti. Tarjolla on myös terveellisiä vaihtoehtoja valittavaksi.

Create Your Taste -konseptia on testattu Etelä-Kaliforniassa viime kuukausina. Ensi vuoden aikana toiminnan on tarkoitus laajeta yli 2000 toimipisteeseen.

16-vuotias Michael Slade vieraili testaamassa uutta konseptia ja valitsi ciabattansa väliin muun muassa salaattia, sipulia, jalapenoja, kanaa ja guacamolea. Slade oli tyytyväinen valintaansa ja uskoi tulevansa kokeilemaan konseptia uudestaankin.  

Käytännössä Create Your Taste pidentää asiakkaan odotusaikaa, eikä konseptia voidakaan siksi tarjota autokaistoilla. Siinä missä valmiit menujen hampurilaiset valmistuvat muutamassa minuutissa, mikäli tuotteita ei ole valmiina, asiakkaiden itse kustomoimat hampurilaiset kestävät kauemmin valmistua. McDonald’s arvioi uusien hampurilaisten odotusajaksi jopa seitsemän minuuttia, mikä pikaruokamaailmassa voi olla pitkä aika. Myös itse koostetun hampurilaisen korkeampi hinta saattaa koitua kompastuskiveksi. 

Lähde: Popsugar

MTV LIFESTYLE

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja