Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mahtava leivitysvinkki broilerinfileille – näin saat rapean pinnan helposti!

0:44Broilerin rintafileen paistaminen – tässä Kari Aihisen tärkein sääntö!KATSO MYÖS VIDEO: Broilerin rintafileen paistaminen – tässä Kari Aihisen tärkein sääntö!
Julkaistu 22.08.2022 09:32

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Nyt kokataan jälleen arjen parhaita luotto-ohjeita! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja arkeen. Tällä kertaa paistetaan rapeapintaista broileria.

Arkiruokahitti-juttusarjassa annetaan estradi lukijoidemme suosikkiohjeille Maikkarin reseptiarkistosta. Hittireseptien joukkoon mahtuu kaikkea kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Ota testiin esimerkiksi tämä alkusyksyyn sopiva kantarellipasta, perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Tällä kertaa arkiruokahittinä herkutellaan erityisen rapeapintaista broileria Kari Aihisen tapaan.

Mahtava leivitysvinkki broilerinfileille

Suomalaisille tuttu televisiokokki Kari Aihinen ratkaisi nurmijärveläisen perheen arkiruokaongelmia MTV3-kanavan Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella.

Jaksossa Kape opetti perhettä kokkaamaan muun muassa yksinkertaisia pastaruokia. Itse tehty pestopasta yllätti perheen äidin Pirjon täysin. 

Kape vinkkasi jaksossa myös todella helpon paneroinnin broilerinfileille. Oletko tullut ajatelleeksi, että perinteisten vehnäjauhojen sijaan leivityksessä voi käyttää myös esimerkiksi maissimuroja, kuten Cornflakeseja?

– Voi ne aamiaismurot näinkin syödä, Kape lohkaisi ohjelmassa.

Muroilla leivitetyistä broilerinfileistä tulee päältä erityisen rapsakoita. Kapen ohjeessa broilereihin otetaan ensin pannulla rapea pinta, jonka jälkeen fileet paistetaan loppuun uunissa. Voit kuitenkin kokeilla broilereiden paistamista myös esimerkiksi airfryerissa.

Nappaa helppo ohje: Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

Lue myös: Lilluvatko ostamasi broilerit "limaisessa nesteessä"? Hans Välimäki neuvoo yllättävän ratkaisun: "Minä ainakin teen niin"

Katso myös video: Näin broilerinfileille kannattaa tehdä ennen paistoa.

0:45Onko kaupasta ostamasi broileri"limaista"? Tee näin ennen paistoaOnko kaupasta ostamasi broileri "limaista"? Tee näin ennen paistoa.

Lisää aiheesta:

Toimittaja testasi: Yhdellä ainesosalla saat takuuvarmasti mehukkaat broilerin rintafileetRapea pinta broilerinfileisiin superhelposti – Kapen leivitysvinkki heti testiin!Mahtava arkiruoka broilerista ja perunasta – Katin helppo ohje: "Voit tehdä jo edellisiltana valmiiksi"Testasitko jo supersuositun lohipastan? Kari Aihisen varma arkiruokahitti: "Hetkessä valmistuva"Arkiruokahitti! Paras kermainen kanakastike, joka valmistuu puolessa tunnissa: "Huikea maku"Emma vinkkaa superhelpon lohiruoan: Vain muutama raaka-aine, valmista alle 20 minuutissa, mutta sopii silti vaikka pääsiäispöytään!
ArkiruokaRuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Arkiruoka
  • 11.9.10:35
    Ruoka

    Halpaa, terveellistä ja ravitsevaa – arkiruoka, jota sinunkin kannattaisi syödä

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos

  • 2.9.07:46
    Ruoka

    Takuuvarma kikka proteiinipitoiseen salaattiin: "Edullinen ja todella ruokaisa"

  • 1.9.17:32
    Ruoka

    Megahelppoa ja edullista! Anun nopeat feta-kasvispyörykät ovat varma hitti

  • 1.9.11:46
    Ruoka

    Näin saat salaatin maistumaan paremmalta!