Oletko ikinä itse tehnyt? Kokin pastakastike sai Pirjon ällistymään: "Ihan superhyvää"

1:37 Suurtalouskokki Pirjon perheen ruokatottumukset hämmästyttävät Kari Aihisen

Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen opetti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa helppoja ja maukkaita pastaohjeita nurmijärveläiselle perheelle. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä perhe kertoo ruokailutottumuksistaan Kari Aihiselle. 

Suomalaisten rakastaman Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden kolmannessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi nurmijärveläisen perheen keittiön. Suurtalouskokkina työskentelevä äiti Pirjo kertoi ohjelmassa perheen hankalasta ruokatilanteesta teinityttäriensä kanssa.

– Meidän perheessä syödään huonosti. Paljon sokeria, kovin harvoin yhdessä ja aika paljon einespainotteista. Meillä ei kasviksia käytetä oikeastaan ollenkaan, Pirjo kertoi.

Pirjo kertoi myös Kapelle, millaiset ruokailutottumukset perheessä tarkalleen ottaen on ja millaisia aterioita hän yrittää lapsilleen valmistaa. 

– Eihän siinä ole mitään järkeä, Kape totesi tiukasti. 

Katso yllä olevalta videolta millaiset ruokailutottumukset perheellä todellisuudessa on ennen Kapen keittiökaappausta.

Älä osta aina valmiina! Pestokastike on helpo tehdä itsekin

Niinpä nurmijärveläisen perheen keittiössä lähdettiin liikkeelle hyvinkin helpoista ja kaikille maistuvista ruoista. Ensimmäiseksi Kape opetti, miten tehdään hyviä ja ravitsevia smoothieita. Pian siirryttiin erilaisten pastojen maailmaan.

Yksi jaksossa nähdyistä ruoista oli perinteinen pestopasta. Moni on tottunut valmistamaan ruoan niin, että nappaa kaupasta valmiin pestokastikkeen ja keitää vain kotona pastat sen kylkeen. Kape kuitenkin todisti, että pestopastan pystyy valmistamaan todella helposti itse. Kotitekoinen kastike voittaa kaupan versiot kevyesti!

– Ihan superhyvää, Pirjo kehuu maistettuaan pestopastaa tyttärien nyökytellessä vieressä.

Osaatko sinä tehdä pestopastan itse? Nappaa ohje: Pestopasta – Kari Aihisen helppo ohje

Katso Kaappaus keittiössä -jakson muut reseptit täältä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja