Miten onnistuu lohen kypsentäminen mikrossa ja meneekö valmistustapa jatkoon helppoutensa ansiosta?
Riippuen hieman lohen leikkuutyylistä, kalan kypsennystavaksi valitaan yleensä pannu tai uuni, kesällä ehkä grilli ja uskaliaimmat saattavat nakata lohifileen airfryeriin.
Ensimmäinen vaihtoehto tuskin kenelläkään on kuitenkaan mikro.
Yhdysvaltalainen huippukokki, Momofoku-ravintoloiden perustaja ja tv-persoona David Chang kehottaa kuitenkin kääntymään nimenomaan mikron puoleen, kirjoittaa Tasty.
Changin statuksen vuoksi hänen ohjeeseensa onkin suhtauduttu internetissä hieman vastaanottavaisemmin kuin kirjailija Stephen Kingin mikrolohireseptiin.
Makuja-toimituskin oli hieman vakuuttuneempi huippukokin reseptistä ja päätti testata, voiko lohesta todella saada hyvää mikrossa kypsentämällä.
Katso jutun yllä olevalta videolta, miten valmistus sujui ja miltä lopputulos näytti.
