Jos vihaat keitettyjen kananmunien kuorimista, tämä niksi on sinulle – testasimme kätevän valmistustavan

Kätevä tapa valmistaa"keitetyt kananmunat"uunissa 0:49 Kätevä tapa valmistaa"keitetyt kananmunat"uunissa
KATSO VIDEO: Testasimme kätevän tavan valmistaa kananmunat.

Suositulla TikTok-videolla opastetaan, miten "keitettyjä kananmunia" voi valmistaa kätevästi myös uunissa. Katso videolta, miten homma toimii.

Jos nyt ollaan ihan rehellisiä, useimmiten kätevin tapa valmistaa keitettyjä kananmunia on yksinkertaisesti keittää ne kattilassa ihan perinteiseen tyyliin. Sosiaalisessa mediassa, kuten TikTokissa esitellään kuitenkin usein vaihtoehtoisia menetelmiä ja hauskoja niksejä ruokien valmistamiseen. Kananmunia on hittivideoilla valmistettu muun muassa airfryerissa sekä mikrossa. 

Tällä kertaa hitiksi on noussut video, jossa kananmunat "keitetään" uunissa. Niksi on ihan kätevä silloin, jos munia tarvitsee valmistaa iso määrä kerralla esimerkiksi salaattia varten. Uunissa kypsennetyt munat on helppo pilkkoa paiston jälkeen. Tämä valmistusmenetelmä vie kuitenkin enemmän aikaa kuin perinteinen kattilassa keittäminen. Ehdoton plussa menetelmässä on kuitenkin se, että keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria, koska ne kuoritaan jo ennen uuniin laittamista!

Katso videolta, miten "keitetyt kananmunat" valmistetaan uunissa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!