Lidliin tuli myyntiin hämmentävä tuote – voiko tämä suklaa maistua hyvältä?

Testissä hämmentävä Lidl-tuote: Voiko tämä suklaa oikeasti maistua hyvältä? 2:37 Testissä hämmentävä Lidl-tuote: Voiko tämä suklaa oikeasti maistua hyvältä?
Katso videolta, millaisen arvion pekoni-savupaprikasuklaa sai raadilta.

Voiko pekonia ja savupaprikaa sisältävä suklaa maistua hyvältä? Testasimme hämmentävän uutuustuotteen.

Suolaisen ja makean yhdisteleminen suklaatuotteissa on melko tavallista ja usein erittäin toimivaa. Kukapa voisi vastustaa esimerkiksi suolakaramellilla tai salmiakilla höystettyä suklaalevyä?

Kauppojen suklaavalikoimista löytyy silloin tällöin myös hieman erikoisempia makuyhdistelmiä. Maailmalla oudoimmat suklaatuotteet ovat pitäneet sisällään muun muassa ketsuppia, suolaista juustoa, kamelinmaitoa sekä jopa sianverta. Toisaalta kyse on usein makuasioista: onhan Fazerkin myynyt mielipiteet jyrkästi jakavia Vihreät kuulat -tuotteita.

Kauppaketju Lidlin valikoimiin on nyt otettu erä suomalaisen suklaavalmistajan, Kultasuklaan, tekemää pekoni-savupaprikamaitosuklaata. Kyseessä on Amerikka-teemaviikkoihin liittyvä erätuote.

– Se on meille niin mielenkiintoinen erikoisuus, että tuotteita aina testataan eränä, perustelee Sanna Mämmi Lidlin viestinnästä tuotteen ottamista valikoimiin.

Voiko pekonin ja savupaprikan yhdistelmä oikeasti toimia suklaassa? Testasimme hämmentävän suklaatuotteen – katso videolta, mitä ajatuksia se herätti.Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!