Lidliin tuli myyntiin hämmentävä tuote – voiko tämä suklaa maistua hyvältä?

Testissä hämmentävä Lidl-tuote: Voiko tämä suklaa oikeasti maistua hyvältä? 2:37 Testissä hämmentävä Lidl-tuote: Voiko tämä suklaa oikeasti maistua hyvältä?
Katso videolta, millaisen arvion pekoni-savupaprikasuklaa sai raadilta.

Voiko pekonia ja savupaprikaa sisältävä suklaa maistua hyvältä? Testasimme hämmentävän uutuustuotteen.

Suolaisen ja makean yhdisteleminen suklaatuotteissa on melko tavallista ja usein erittäin toimivaa. Kukapa voisi vastustaa esimerkiksi suolakaramellilla tai salmiakilla höystettyä suklaalevyä?

Kauppojen suklaavalikoimista löytyy silloin tällöin myös hieman erikoisempia makuyhdistelmiä. Maailmalla oudoimmat suklaatuotteet ovat pitäneet sisällään muun muassa ketsuppia, suolaista juustoa, kamelinmaitoa sekä jopa sianverta. Toisaalta kyse on usein makuasioista: onhan Fazerkin myynyt mielipiteet jyrkästi jakavia Vihreät kuulat -tuotteita.

Kauppaketju Lidlin valikoimiin on nyt otettu erä suomalaisen suklaavalmistajan, Kultasuklaan, tekemää pekoni-savupaprikamaitosuklaata. Kyseessä on Amerikka-teemaviikkoihin liittyvä erätuote.

– Se on meille niin mielenkiintoinen erikoisuus, että tuotteita aina testataan eränä, perustelee Sanna Mämmi Lidlin viestinnästä tuotteen ottamista valikoimiin.

Voiko pekonin ja savupaprikan yhdistelmä oikeasti toimia suklaassa? Testasimme hämmentävän suklaatuotteen – katso videolta, mitä ajatuksia se herätti.



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.