Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Leffaillan täydellinen herkkuruoka: Pekoni-valkosipulipasta syntyy vartissa!

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.Shutterstock
Julkaistu 12.10.2016 17:32

MTV LIFESTYLE

Valkosipulinen pekonipasta on täydellinen herkku pimenevään syysiltaan, kun haluat vain maata viltin alla suosikkisarjaasi katsellen. 

Kaukosäädin, lämmin viltti, tv-sarjan maraton ja lohturuokaa – syksyn paras rentoutusresepti on tässä! Pekoni-valkosipulipasta on kuin tehty tähän tarkoitukseen, eikä sen valmistamiseen kulu kuin kymmenen minuuttia. 

Jos haluat muokata reseptistä hitusen terveellisemmän, kokeile pekonin vaihtamista trendiruoka kalkkunapekoniin. 

Niin ja muistathan laittaa television täyteen valmiuteen! Et halua etsiä sopivaa televisiosarjaa tai elokuvaa, kun höyryävä lautanen on jo edessäsi. 

Pekoni-valkosipulipasta

(yhdelle)

Noin 100 grammaa pastaa
3–4 sivua pekonia revittynä reippaiksi paloiksi
2 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna
2 rkl voita
1,5 dl parmesan-juustoa
Tuoretta persiljaa silputtuna
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

1. Keitä pasta valmistajan ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Lisää reipas ripaus suolaa keitinveteen ennen pastan lisäämistä. 

2. Paista pekoni pannulla reippaina paloina ja aseta se leivinpaperille, jotta enimmät rasvat valuvat sen päälle. 

3. Laita paistinpannu uudestaan lämpenemään ja lisää siihen voita. Pyöritä voita ympäri, kunnes se on sulanut kunnolla ja kuohuu hieman. 

4. Lisää raastettu valkosipuli ja paista sitä kevyesti, kunnes herkullinen valkosipulin tuoksu leviää keittiöösi. 

5. Katkaise lämpö pannulta ja lisää valutettu pasta, parmesan ja persilja. Sekoita, kunnes juusto on sulanut herkullisesti ja valkosipuli ja persilja ovat sekoittuneet pastaan. Lisää lopuksi pekonipalat ja sekoita uudestaan. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan. 

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

"Tämä oli hitti!" – rapea nuudeliomeletti maistuu koko perheelleJamie Oliver ylistää unohtumatonta pastavuokaa – lihapullat tomaattikastikkeessa yllättävällä tavalla: "Sinun täytyy kokeilla tätä"Huikea kotiruoka, jota on kokeiltava: Superhelppo resepti yhdistää suosikkiruokalajit – tähän pizzan ja pastan yhdistelmään tulee himo!Vartissa valmista! Pastan keitinvesi muuttaa muutaman ainesosan pikapastan herkulliseksi ateriaksi – tätä vinkkiä on pakko kokeilla!Lohturuokien ykkönen: Täydellinen valkosipulipasta syntyy vartissa!Huikea kotiruoka, jota on kokeiltava: Pizzan ja pastan nerokas ja herkullinen yhdistelmä
RuoanlaittoPastaValkosipuliPekoniMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • 14.9.09:46
    Ruoka

    Älä pese paistinpannua heti käytön jälkeen

  • 6.9.09:44
    Ruoka

    Onko sinulla halpispaistinpannu? Näin sille kannattaisi aina tehdä liedellä

  • 3.9.17:34
    Ruoka

    Varo! Yleinen virhe pilaa paistinpannun: "Suomalaisten perisynti"

  • 17.8.09:46
    Ruoka

    Ykköshaastaja pizzalle! Tee itse herkullinen tonnikalapinsa

  • 15.8.07:45
    Ruoka

    Kari Aihinen muistuttaa "unohdetusta ruoasta" – terveellistä ja proteiinipitoista