Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohturuokien ykkönen: Täydellinen valkosipulipasta syntyy vartissa!

Valkosipulipasta parmesanilla on lohturuokien ykkönen.
Valkosipulipasta parmesanilla on lohturuokien ykkönen. Shutterstock
Julkaistu 27.08.2016 18:00

MTV LIFESTYLE

Valkosipulipasta parmesanilla on lohturuokien ykkönen ja sopii viikonlopun herkutteluun täydellisesti. 

Valkosipulia, pastaa ja parmesania – voiko parempaa olla? Tämä ateria on oivallinen niihin hetkiin, kun saavut kotiin nälkäisenä ja ruoan on oltava valmista mahdollisimman nopeasti. 

Valkosipulipasta on lohturuokien ykkönen: 

(4 annosta)

Noin 400 grammaa pastaa
3 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna tai murskattuna
2 rkl voita
1 dl tuoretta parmesania raastettuna tai lastuina
2 rkl tuoretta persiljaa
Suolaa ja pippuria maun mukaan 


1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan 
2. Kuumenna paistinpannu ja laita voi sulamaan. Paista voita lastan avulla kunnes se vaahtoaa hieman, noin minuutti on sopiva paistoaika. 
3. Lisää pilkottu tai murskattu valkosipuli ja paista niin, että saat hieman väriä, mutta varo paahtamasta liikaa. 
4. Sammuta hella ja laita keitetty pasta, parmesan ja persilja valkosipulien päälle. Kääntele lastalla kunnes juusto on sulanut kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja lisää parmesania, jos se sopii makuusi ja tarjoile välittömästi. 

Lisää aiheesta:

Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruokaMahtava ja nopea tapa valmistaa lohi: "Kun olet kokeillut tätä menetelmää, et enää palaa entiseen"Lämmittävä keitto, joka tyydyttää hampurilaishimon – tätä innovatiivista reseptiä on pakko kokeilla!Vartissa valmista! Pastan keitinvesi muuttaa muutaman ainesosan pikapastan herkulliseksi ateriaksi – tätä vinkkiä on pakko kokeilla!Leffaillan täydellinen herkkuruoka: Pekoni-valkosipulipasta syntyy vartissa!Täyteläinen pasta ilman kermaa – valmista täydellistä pakkaspäivän lohturuokaa
KlassikkoreseptitPastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Klassikkoreseptit
  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 19.6.10:01
    Ruoka

    "Taivaalliselta" maistuva toast skagen valmistuu helposti Harri Syrjäsen ohjeella

  • 26.10.202410:33
    Ruoka

    Helppo resepti: "Taivaallinen" toast skagen valmistuu käden käänteessä

  • 21.06.202412:31
    Ruoka

    "Taivaalliselta" maistuva toast skagen valmistuu helposti – nappaa Harri Syrjäsen ohje!

  • 29.04.202312:31
    Ruoka

    Harri Syrjänen neuvoo, kuinka helposti valmistuu taivaallinen toast skagen