Kuva: Margariinipakkaukset unohtuivat 36 vuodeksi varastoon – tämä oli lopputulos

margariini
Kuvassa näkyvä margariini on tuoretta.

Ruotsalaismies löysi siivouksen yhteydessä kaksi liki 40 vuotta vanhaa margariinipakettia. Katso, miltä löydökset näyttivät!

Tänä päivänä moni on hyvin tarkkana sen kanssa, ettei mitään elintarvikkeita tule käytettyä sen jälkeen, kun niihin merkitty parasta ennen -päivämäärä on ohitettu. Ruotsissa vastikään tehty löytö kuitenkin todistaa, että pilaantuviksikin mielletyt elintarvikkeet voivat säilyä uskomattoman pitkän aikaa liki alkuperäisen näköisinä.

Margariini ei ole täysin pilaantunut 40 vuodessa

Ruotsalaismiehen Facebookiin lisäämät ainutlaatuiset kuvat 36 vuotta vanhoista margariinipakkauksista herättävät Ruotsissa huomiota. Margariinipakkaukset löytänyt Andreas Söderlund uskoo erottavansa tuotteista vuoteen 1979 viittaavaa tietoa. Margariini vaikuttaa säilyneen kymmeniä vuosia uskomattoman hyvässä kunnossa.

– Löysin varaston siivouksen yhteydessä jotain hyvin erikoista, kaksi unohdettua margariinipakkausta. Päivämäärä on epäselvä, mutta minusta pystyn erottamaan siitä numerot 7 ja 9, Söderlund kirjoittaa Facebookissa.

Kuvakaappaus: Facebook

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!