Kati vinkkaa raaka-aineen, jolla saa tehtyä superhelposti jätskiä muutamasta raaka-aineesta – joko olet kokeillut?
Aina ei tarvitse koukata kaupan pakastealtaan tai jäätelökioskin kautta. Jäätelön valmistaminen onnistuu kotioloissa helposti ilman jäätelökonettakin.
Ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen valmisti herkullista mansikkajäätelöä, jonka tekeminen ei vaadi jäätelökonetta.
Hellapoliisin mansikkajäätelö valmistuu superhelposti muutamasta raaka-aineesta. Jäätelön salaisuus piilee kondensoidussa maidossa. Jäätelökonetta ei tämä herkun tekemiseen siis tarvita.
– Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä.Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista, Kati kertoo reseptistään.
Jäätelömaun kanssa voi siis olla luova ja hyödyntää kaapista löytyviä herkkuraaka-aineita.
Katso helppo resepti: Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa