Kati vinkkaa raaka-aineen, jolla saa tehtyä superhelposti jätskiä muutamasta raaka-aineesta – joko olet kokeillut?

1:33 On olemassa oikea tapa syödä jäätelöä – tutkijan 7 kohdan lista jätskin syömiseen

Aina ei tarvitse koukata kaupan pakastealtaan tai jäätelökioskin kautta. Jäätelön valmistaminen onnistuu kotioloissa helposti ilman jäätelökonettakin. 

Ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen valmisti herkullista mansikkajäätelöä, jonka tekeminen ei vaadi jäätelökonetta. 

Hellapoliisin mansikkajäätelö valmistuu superhelposti muutamasta raaka-aineesta. Jäätelön salaisuus piilee kondensoidussa maidossa. Jäätelökonetta ei tämä herkun tekemiseen siis tarvita. 

– Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä.Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista, Kati  kertoo reseptistään. 

Jäätelömaun kanssa voi siis olla luova ja hyödyntää kaapista löytyviä herkkuraaka-aineita. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja