Mainos
Mainos

Katin mansikkajäätelö on niin helppo, että kuka tahansa osaa sen tehdä – ei tarvita jäätelökonetta!

Kati "Hellapoliisi" Jaakonen valmisti herkullista mansikkajäätelöä, jonka tekeminen ei vaadi jäätelökonetta. 

Hellapoliisin mansikkajäätelö valmistuu superhelposti muutamasta raaka-aineesta. Jäätelön salaisuus piilee kondensoidussa maidossa. Jäätelökonetta ei tämä herkun tekemiseen tarvita!

– Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja.Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista, Kati "Hellapoliisi" Jaakonen kertoo reseptistään. 

Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

Hellapoliisi

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja. Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile Hellapoliisin reseptiä!

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Mansikkajäätelö

Valmistusaika: 5 min + 12 h pakastaminen
Annoksia: 4 annosta
​​​​​​​

  1. Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
  2. Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja