Hämmästyttävän herkullinen Nutella-jäätelö on tämän pääsiäisen hittijälkkäri – ja se syntyy ilman jäätelökonetta
Tämä suositusta suklaalevittestä syntyvä jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla isompikin satsi.
Hasselpähkinälevite Nutella on suosittu raaka-aine monien herkkujen ja leivonnaisten valmistukseen. Oletko jo kokeillut viidessä minuutissa valmistuvia Nutella-keksejä? Entä suklaisia Nutella-brownieita?
Tässä Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptissä suositusta suklaalevitteestä valmistuu kevään ja kesän herkullisin jälkiruoka: suussa sulava jäätelö.
Jäätelön valmistukseen et tarvitse jäätelökonetta, vaan herkun annetaan jäätyä pakastimessa yön yli. Valmis jäätelö kauhotaan jäätelökauhan avulla kulhoon ja koristellaan haluamilla lisukkeilla, kuten banaaniviipaleilla ja suklaahipuilla.
Valmista Nutellasta upea jäätelö! Tämä hämmästyttävän herkullinen jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla enemmänkin.
4-6 annosta
- 2 munankeltuaista
- 1 rkl sokeria
- 2 dl kuohukermaa
- 1 rkl sokeria
- 200–300 g Nutella hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Valmistusohje
Laita seos kelmulla vuorattuun kulhoon ja nosta pakastimeen yön yli. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla. Nauti sellaisenaan tai banaaniviipaleiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka