Mainos
Mainos

Hämmästyttävän herkullinen Nutella-jäätelö on tämän pääsiäisen hittijälkkäri – ja se syntyy ilman jäätelökonetta

Tämä suositusta suklaalevittestä syntyvä jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla isompikin satsi. 

Hasselpähkinälevite Nutella on suosittu raaka-aine monien herkkujen ja leivonnaisten valmistukseen. Oletko jo kokeillut viidessä minuutissa valmistuvia Nutella-keksejä? Entä suklaisia Nutella-brownieita

Tässä Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptissä suositusta suklaalevitteestä valmistuu kevään ja kesän herkullisin jälkiruoka: suussa sulava jäätelö.

Jäätelön valmistukseen et tarvitse jäätelökonetta, vaan herkun annetaan jäätyä pakastimessa yön yli. Valmis jäätelö kauhotaan jäätelökauhan avulla kulhoon ja koristellaan haluamilla lisukkeilla, kuten banaaniviipaleilla ja suklaahipuilla. 

Hellapoliisi

Valmista Nutellasta upea jäätelö! Tämä hämmästyttävän herkullinen jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla enemmänkin.

4-6 annosta

  • 2 munankeltuaista
  • 1 rkl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 200–300 g Nutella hasselpähkinä-kaakaolevitettä

Valmistusohje

Vaahdota munankeltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon Nutella ja vatkaa sekaisin.

Laita seos kelmulla vuorattuun kulhoon ja nosta pakastimeen yön yli. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla. Nauti sellaisenaan tai banaaniviipaleiden kanssa.



Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja