Hämmästyttävän herkullinen Nutella-jäätelö on tämän pääsiäisen hittijälkkäri – ja se syntyy ilman jäätelökonetta

Hellapoliisi nutellajääätelö ÄLÄ KÄYTÄ
Herkullinen Nutellajäätelö sulaa suuhun. Hellapoliisi/ Kati Jaakonen

Tämä suositusta suklaalevittestä syntyvä jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla isompikin satsi. 

Hasselpähkinälevite Nutella on suosittu raaka-aine monien herkkujen ja leivonnaisten valmistukseen. Oletko jo kokeillut viidessä minuutissa valmistuvia Nutella-keksejä? Entä suklaisia Nutella-brownieita

Tässä Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptissä suositusta suklaalevitteestä valmistuu kevään ja kesän herkullisin jälkiruoka: suussa sulava jäätelö.

Jäätelön valmistukseen et tarvitse jäätelökonetta, vaan herkun annetaan jäätyä pakastimessa yön yli. Valmis jäätelö kauhotaan jäätelökauhan avulla kulhoon ja koristellaan haluamilla lisukkeilla, kuten banaaniviipaleilla ja suklaahipuilla. 

Hellapoliisi

Valmista Nutellasta upea jäätelö! Tämä hämmästyttävän herkullinen jäätelö on niin hyvää, että sitä kannattaa valmistaa kerralla enemmänkin.

4-6 annosta

  • 2 munankeltuaista
  • 1 rkl sokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 200–300 g Nutella hasselpähkinä-kaakaolevitettä

Valmistusohje

Laita seos kelmulla vuorattuun kulhoon ja nosta pakastimeen yön yli. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla. Nauti sellaisenaan tai banaaniviipaleiden kanssa.



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.