Mainos
Mainos

Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

Hellapoliisi

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja. Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile Hellapoliisin reseptiä!

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Mansikkajäätelö

Valmistusaika: 5 min + 12 h pakastaminen
Annoksia: 4 annosta
​​​​​​​

  1. Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
  2. Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja