Katin superhelppo mansikkapiirakka! Nappaa taikina pakastealtaasta – tarvitset lisäksi vain muutaman ainesosan
Makeista kotimaisista mansikoista kannattaa valmistaa myös piirakkaa! Tällä helpolla ohjeella onnistut varmasti.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa makoisan mansikkapiirakan ohjeen. Mikä parasta, piirakan leipominen on todella helppoa!
– Kesäpöydän ehdoton kruunu on kotimaisista mansikoista valmistettu maistuva piirakka. Tarvitset siihen vain muutaman aineksen. Nyt uuni päälle ja leipomaan! Kati kannustaa.
Mansikkapiirakan pohjan voit napata ruokakaupan pakastealtaasta. "Vaikein" osuus piirakan valmistuksessa on kiilteen tekeminen, mutta sekään ei ole oikeasti ollenkaan hankalaa.
Katso videolta artikkelin yltä, miten mansikkakiille valmistetaan ja nappaa ohje: Helppo mansikkapiirakka
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan