Mansikka-vuohenjuustosalaatti valmistuu helposti! Katso ohje videolta.
Julkaistu
Tv-kokki Harri Syrjäsen herkullinen mansikka-vuohenjuustosalaatti sopii kesäpäivään.
Ainekset
- 2 tomaattia
- 10 kpl mansikoita
- 1 sipuli
- nyrkki rucolaa
- 1 kpl sydänsalaattia
- 200 g vuohenjuustoa
- 2 rkl suolattuja pähkinöitä
- 1dl oliiviöljyä
- 2–3 rkl balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuutioit tomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Revi salaatinlehdet pieneksi.
- Puolita mansikat. Viipaloi vuohenjuusto kiekoiksi.
- Laita kuumalle pannulle leivinpaperia ja paista vuohenjuustoon hyvä väri molemmille puolille.
- Sekoita salaatinkastiketta varten oliiviöljy ja balsamico ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kokoa salaatti aineksista ja pirskota kastike päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Koko Suomi leipoo: Juustoinen siemennäkkäri ja mausteiset parmesaanipikkuleivät
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Koko Suomi leipoo: Mummin mustikkasuu, Juulian resepti
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka