Julkaistu
Tv-kokki Harri Syrjäsen herkullinen mansikka-vuohenjuustosalaatti sopii kesäpäivään.
Ainekset
- 2 tomaattia
- 10 kpl mansikoita
- 1 sipuli
- nyrkki rucolaa
- 1 kpl sydänsalaattia
- 200 g vuohenjuustoa
- 2 rkl suolattuja pähkinöitä
- 1dl oliiviöljyä
- 2–3 rkl balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuutioit tomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Revi salaatinlehdet pieneksi.
- Puolita mansikat. Viipaloi vuohenjuusto kiekoiksi.
- Laita kuumalle pannulle leivinpaperia ja paista vuohenjuustoon hyvä väri molemmille puolille.
- Sekoita salaatinkastiketta varten oliiviöljy ja balsamico ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kokoa salaatti aineksista ja pirskota kastike päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa