Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti

mansikka5
Harri Syrjänen

Tv-kokki Harri Syrjäsen herkullinen mansikka-vuohenjuustosalaatti sopii kesäpäivään.

Ainekset

  • 2 tomaattia
  • 10 kpl mansikoita
  • 1 sipuli
  • nyrkki rucolaa
  • 1 kpl sydänsalaattia
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 2 rkl suolattuja pähkinöitä
  • 1dl oliiviöljyä
  • 2–3 rkl balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuutioit tomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Revi salaatinlehdet pieneksi.
  2. Puolita mansikat. Viipaloi vuohenjuusto kiekoiksi.
  3. Laita kuumalle pannulle leivinpaperia ja paista vuohenjuustoon hyvä väri molemmille puolille.
  4. Sekoita salaatinkastiketta varten oliiviöljy ja balsamico ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Kokoa salaatti aineksista ja pirskota kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja