Suomalaisille tuttu kokki Kari ”Kape” Aihinen antoi lihayhtiö HK:n järjestämässä tilaisuudessa omat grillausvinkkinsä alkavalle kaudelle. Kape valmisti myös muutamia herkullisia lisukkeita grilliruokien kylkeen ja opasti, miten kasviksia kannattaa grillata.
Videolla: Kari Aihinen antaa vinkkejä kasvisten grillaamiseen.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin huhtikuussa kesän 2021 kuumimmista grillaustrendeistä. Suomalainen lihayhtiö HK Scan esitteli medialle kevään ja kesän uutuustuotteensa ja paljasti, mitä suomalaiset tänä kesänä grillaavat.
Lue lisää: Syötkö itse? Yksi grilliruoka on nyt kovassa nosteessa Suomessa: "Kysyntä ja tarjonta räjähtää"
Kuten huhtikuussa kerrottiin, suomalaisten grilleissä kuumenevat tänäkin kesänä niin lihaisat makkarat kuin burgeritkin. Kasvavina ilmiöinä nähdään myös muun muassa erilaiset vegetuotteet sekä uudet fileiden ja paistien kaltaiset erikoisleikkuut lihasta.
Kari Aihisen vinkit kasvisten grillaamiseen
Kokki Kari "Kape" Aihinen vinkkasi tilaisuudessa myös maistuvia lisäkkeitä grillilihojen kylkeen. Kape valmisti muun muassa grillattua tomaattisalaattia sekä raikkaan version klassisesta .