Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw
Julkaistu
Kari Aihisen raikas fenkolislaw valmistuu ilman majoneesia. Testaa kesän grilliruokien kaverina.
Ainekset
- 100 g fenkolia
- 100 g varhaiskaalia/kyssäkaalia
- 1 omena
- 4 kpl kevätsipulin vartta
- 2 dl vihreitä viinirypäleitä
- 1 ruukku sitruunamelissaa
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl omenaviinietikka
- Suolaa
- Sokeria
- Mustapippuri
Valmistusohje
Fenkolislaw valmistetaan näin:
- Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipulit, viinirypäleet ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi.
- Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Anna tekeytyä muutaman tunnin tai yön yli, jos mahdollista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti