Mainos

Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw

Kari Aihisen raikas fenkolislaw valmistuu ilman majoneesia. Testaa kesän grilliruokien kaverina.

Ainekset

  • 100 g fenkolia
  • 100 g varhaiskaalia/kyssäkaalia
  • 1 omena
  • 4 kpl kevätsipulin vartta
  • 2 dl vihreitä viinirypäleitä
  • 1 ruukku sitruunamelissaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikka
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuri

Valmistusohje

Fenkolislaw valmistetaan näin:

  1. Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipulit, viinirypäleet ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi.
  2. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  3. Anna tekeytyä muutaman tunnin tai yön yli, jos mahdollista.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja