Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw

fenkolislaw
HK

Kari Aihisen raikas fenkolislaw valmistuu ilman majoneesia. Testaa kesän grilliruokien kaverina.

Ainekset

  • 100 g fenkolia
  • 100 g varhaiskaalia/kyssäkaalia
  • 1 omena
  • 4 kpl kevätsipulin vartta
  • 2 dl vihreitä viinirypäleitä
  • 1 ruukku sitruunamelissaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikka
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuri

Valmistusohje

Fenkolislaw valmistetaan näin:

  1. Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipulit, viinirypäleet ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi.
  2. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  3. Anna tekeytyä muutaman tunnin tai yön yli, jos mahdollista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja