Julkaistu
Kari Aihisen raikas fenkolislaw valmistuu ilman majoneesia. Testaa kesän grilliruokien kaverina.
Ainekset
- 100 g fenkolia
- 100 g varhaiskaalia/kyssäkaalia
- 1 omena
- 4 kpl kevätsipulin vartta
- 2 dl vihreitä viinirypäleitä
- 1 ruukku sitruunamelissaa
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl omenaviinietikka
- Suolaa
- Sokeria
- Mustapippuri
Valmistusohje
Fenkolislaw valmistetaan näin:
- Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipulit, viinirypäleet ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi.
- Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Anna tekeytyä muutaman tunnin tai yön yli, jos mahdollista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.