Coleslaw ilman majoneesia – Kari Aihisen raikas fenkolislaw

fenkolislaw
HK

Kari Aihisen raikas fenkolislaw valmistuu ilman majoneesia. Testaa kesän grilliruokien kaverina.

Ainekset

  • 100 g fenkolia
  • 100 g varhaiskaalia/kyssäkaalia
  • 1 omena
  • 4 kpl kevätsipulin vartta
  • 2 dl vihreitä viinirypäleitä
  • 1 ruukku sitruunamelissaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikka
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuri

Valmistusohje

Fenkolislaw valmistetaan näin:

  1. Leikkaa fenkoli, kaali, omena, kevätsipulit, viinirypäleet ja sitruunamelissa ohuiksi suikaleiksi ja viipaleiksi.
  2. Yhdistä leikatut vihannekset ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  3. Anna tekeytyä muutaman tunnin tai yön yli, jos mahdollista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.