Mainos

Kari Aihisen grillattua broccolinia ja maapähkinävinegrettiä

Broccolini eli varsiparsakaali on myös mahtava grilliherkku! Kari Aihisen ohjeessa broccolinit saavat parmesaanijuustokuorrutteen ja lisuke aateloidaan maapähkinävinegrettilla.

Grillattu broccolini

  • 300 g broccolinia
  • 1 ruukku lehtipersiljaa tai korianteria
  • ½ chili
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 50 g parmesanjuustoa

Maapähkinävinegretti

  • 1 dl suolapähkinää
  • 2 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1-2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl kookoskermaa

Valmistusohje

Grillattu broccolini:

Grillaa broccolinit ja nosta lautaselle, mausta lehtipersiljalla/korianterilla, chilillä, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Raasta lopuksi päälle parmesanjuustoa.

Maapähkinävinegretti:

Yhdistä raaka-aineet. Tee vinegretti murskatuista suolapähkinöistä. Viimeistele annos kookoskermalla.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja